BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, July 29, 2009

Nama

ni cite tyaim aku skolah rendah..tetb teringat..dlu ms kecik2 aku sgt xsuke nm aku sendirik..bukan pe, aku rs pelik drpd org.. ye la..seingat aku kan, kwn2 aku suma nm yg common je..siti fatimah, siti hajar, nor zariyah, wan zaharah, fauziah, noridah, mcm2 la.. aku?? aku rs nm aku sgt complicated.. bile ade cikgu @ org2 len tye nm, mesti aku xjawab.. kwn aku yg tolong jawabkan..aku xconfirm sape yg bg nama 2..either mak, arwah abah @ atuk aku.. aku tye xde sape hingin bgtau..tensyen dhow.. pas 2 plak, ade bdk2 laki pgl aku afrika..gila siot.. ade plak susah sgt nk pgl nm aku, derang pgl N je..huruf awal nm aku..xde katian lnsg ngan nm aku.. sampai la 1 hari ni dimana aku dpt kesedaran sivik.. 1 of my teacher br bersalin, baby gurl..then die letak nm anak die NUR SYAFIKA SYAZA..buang SY je.. sama dah ngan nm aku.. time 2 aku rs happy sgt sbb bkn aku sorg ye yg ade nm canggih..then, aku dah start ble trima nm sendirik.. hehe.. tp nasib la dah keje.. kalo blaja lg, penat woooo nak isi borang omr..time exam je mesti aku jwb soklan dlu..lepas 2 br hitamkan nm.. lawak2...

note : ade gak org pgl aku afik, aza..tp nm kt umah syika (cam anak mami)..huhu

2 comments:

mrs.lune said...

owhhh kire ny selama ni ko rs nm ko tu paling canggih di dunie la ek???? hehhhhhhhhhhhh.

eikasyaza said...

mesti la..buktinye nm ko xsecanggih nm aku..muahaha..da dpt sorg dah...

 
\