BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, October 4, 2010

Justin Bieber Is Actually A Disguised 51 Year Old Pedophile?

Wahh.. btol ke nih?? biar btol.. i tgk video ni dekat fb.. huhu.. unbelievable.. jom layan sama2..



Bintang pop remaja Justin Bieber ditangkap setelah siasatan polis membuktikan bahawa Justin Bieber bukanlah seorang remaja berusia 16 tahun, namun seorang pedofilia berusia 51 tahun yang menyamar.
Lelaki dengan nama asli Michael Cote tersebut menyamar sebagai idola remaja selama bertahun-tahun dengan menggunakan wig dan topeng muka. Analisa dari FBI menemukan bahawa lirik lagu-lagu Justin Bieber berisi kata-kata yang bertujuan untuk memanipulasi pikiran gadis-gadis di bawah umur.

Terbongkarnya identiti penyamaran Michael Cote sebagai Justin Bieber diketahui setelah topeng yang beliau kenakan terlepas semasa konsert berlangsung.
Selebriti Kim Kardashian yang pernah digosipkan menjalin hubungan dengan Justin Bieber pengsan setelah mendengar berita tersebut. Sementara rapper remaja Jasmine Villegas yang pernah memberikan oral seks kepada Justin Bieber dilaporkan mengalami gangguan jiwa apabila mendengar berita bahawa Justin Bieber adalah seorang pria berusia 51 tahun yang menyamar...

ish2... still xble nak percaya... sabotaj kot eh..


9 comments:

AROL DSHW said...

ish! boleh percaya ke?
entah lah. macam sabotaj jek.

qellissa said...

wakakaka..cam dlm filem plak..leh plak mnyamar camtu

eikasyaza said...

hmm, xtau la...nk percaya dgn xpercaya sama byk...hikhik

Chaon Cornerz said...

sabotaj je kot.. biase la artis..

Kian Fai said...

fake1 hahaha

Emmet Muhamad said...

fake one lah. korang kena kencing, tgk video tu, bukan CNN, tapi ONN, nak tw, nak tahu cerita sebenar, klik link ni http://bit.ly/cPYZN0

IKRAM said...

mana betul benda ni.. Kene kencing je .. Ekekeke

eikasyaza said...

ok2 ONN...you got me...muahahaha...

Anonymous said...

An Ultra Higher Efficiency search that tends to make the Solo-BaricĂ‚® [url=http://seymour8morse.wiki.zoho.com/KICKER-Item-Criteria.html]L7[/url] genuinely a statement item. The cone offers you deeper and stronger bass at greater listening levels with less distortion due to a smaller amount tendency to flex. Simply because, when a woofer cone flexes, there is a reduction of output. This decline of output translates into much less bass.

 
\