BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, June 15, 2011

Kelab Jutawan

Tak nak cakap banyak... memang mulanya xpecaya.. tawakkal je.. tapi memang berbaloi2... serious... Oh ya .. terlupa nak bagitau kat korg ni. Actually nak kongsi sikit bisnes internet yang dah lama i buat secara sembunyi.. Nak kata i dah kaya dan jadi jutawan memang jauh lagi nak capai, tapi syukur alhamdulilah sejak i buat bisnes internet ni rezeki aku makin murah, kalau nak dapat RM100 sehari tu dah boleh dah.. Kalau korg berminat korg boleh jenguk-jenguk website kat SINI


Anything korg boleh tanya je kat i k.. manalah tau korg nak gak tambah sikit duit kat bank, ye tak? Kita tak tahu masa depan kewangan kita macam mana..thats why i buat benda ni. Dan Alhamdulilah rezeki tuhan nak bagi...



7 comments:

ghost writer said...

gua mula yakin,tapi kepercayaan gua halang..hehe

eikasyaza said...

xpe...xde paksaan utk kaye...hikhik

cikFM said...

kene buat ape? kene jual brg? atau kene carik org bawahan?

eikasyaza said...

cikFM, meh email nk explain...xde jual2 brg pon...

syaz said...

boleh caya ke nie...kite nye perangai..malas nak cari downline, malas nak buat iklan2 mintak org follow nie..boleh ke?

syaz said...
This comment has been removed by the author.
saiazuan said...

kelab jutawan? hurm..

 
\