BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, November 26, 2012

She's Barking

Salam...

Nak kongsi ngan anda semua yang my Qiqi dah start barking semalam... uhuhu... nak nanges rasa... comel sesangat... alolo... lebih kurang cm bawah ni bunyik dia...tapinya kecik lg... 


Comel kaan... diorg cakap bunyi macam tu sebab nakkan attention... mgkin rasa terabai sbb i lagi fokus kat SG baru nie... sori Qiqi... Qiqi pon dah dapat boifren baru nama Kaka... hikhik... tapi blom letak skali dalam cage lagi...takut gaduh... huhu...

Btol la otai2 lm cakap... setiap Sugar Glider ni perangai xsama... yang betina aktif semacam tapi yang jantan ni macam lg cool...tapi dua2 tetap kuat makan...letak ape je mesti licin... yg bertmbah comel bila si Kaka ni makan mesti ada bunyi... macam sangat lapar padahal sentiasa makan... alolo... semalam dh kol 2 a.m pon asik barking lagi... bosan agaknye :)



Hai...i Qiqi yang nakal... cakkkkk....


i plak Kaka yang macho... tapi i lagi besar dari Gf i...

4 comments:

Anonymous said...

[URL=http://pharmacypills.atspace.co.uk/buy-amitriptyline-canada/london-buy-amitriptyline-75-mg.html]london buy amitriptyline 75 mg[/URL]

Anonymous said...

Hello. Facebook takes a [url=http://www.onlinebaccarat.gd]casinos online[/url] speculation on 888 casino apportion: Facebook is expanding its efforts to push aside forward real-money gaming to millions of British users after announcing a decree with the online gambling chuck 888 Holdings.And Bye.

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://wisataoutboundmalang.com/

http://www.nolimitadventure.com/

Izzat Eshak said...

Wah sugar glider!

 
\