BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, February 23, 2010

!!..Contest: Kamera Digital untuk Dimenangi..!!





this morning i visit one of bloggers + nuffnangers tegar. so, terbaca satu entry pasal contest yang bagi saya simple tapi menarik.. so bagi sesape yang nak join contest ni perlu buat 1 entry berkenaan tajuk di bawah and link kan post anda kepada Mr. Superman a.k.a aaron aziz..hehe.. so, tak salah kalau sy try my luck mana tau ada rezeki kan sebab hadiah yang di offer sangat menarik.. caranya :



1. Buat satu entri dalam blog anda :

'Kenapa Mr Superman perlu bagi kamera digital ini kepada saya'

2. Jadi Follower Mr Superman ( sila maklumkan di dalam komen posting eni)

3. Copy banner 'Menangi Kamera Digital' dan letakkan di dalam entri serta sidebar blog anda.

4. Sila Link kan banner ke entri ini.

5. Sila Tinggalkan komen dengan link entri anda di bawah posting ini.


------------------------------------------------------------------------------------------------
TARIKH TUTUP : 23 FEBRUARI 2010 (11.59pm)

Miscellaneous:

# Cara pengadilan akan di ambil kira entry yang kreatif dan ringkas

# Pengadilan juga di ambil kira kepada blogger yang memberi komen terbanyak di dalam page Mr Superman.

# Keputusan pemenang akan diumumkan 3 hari selepas tarikh tutup peraduan

# Keputusan adalah muktamad


Hadiah:

Tempat Pertama: Kamera Digital

Tempat kedua dan ketiga akan diberitahu kemudian ( hadiah adalah cukup lumayan )

2xHadiah saguhati akan disediakan sekiranya contest ini mendapat sambutan yang menggalakkan.



'Kenapa Mr Superman perlu bagi kamera digital ini kepada saya'

1. saya dah jadi follower Mr Superman dan bakal menjadi pembaca setia and pengomen yang tegar

2. saya selalu visit blog Mr Superman lately untuk nuffwalking and akan berterusan InsyaAllah

3. saya sangat berminat dengan hadiah kamera digital sebab saya sekarang memerlukan kamera digital untuk kerja-kerja saya ( office kedekut mintak kamera dah 2 tahun tak dapat-dapat penyudahnya hp jd mangsa)

4. saya pon dah jadi fan Mr Superman dalam facebook

5. kalau saya dapat hadiah nie, maknanya Mr Superman dah berbakti kepada masyarakat sebab saya akan menggunakan untuk kerja saya (ayat pancing tak tahan)

6. saya akan promote entry contest ini pada kawan-kawan saya

7. disebabkan saya terlalu taksub dengan entry kali ini, saya telah rated entry Mr Superman dengan 'excellent" (sile tengok kt bawah entry anda hihi)


to all bloggers atau viewers jom join ramai2 demi kesejahteraan bersama..hehe










13 comments:

Admin said...

good luck ya..hrp dpt camera tu
http://coretanmayaku.blogspot.com/

NaNaJoe said...

awak...ni nak bg taw..
syarat contest ni bukan nak ramai komen kat entry ni..
tapi nak awak banyakkan komen kat blog mr. superman tu...
dia pilih berdasarkan tu..
huhuhu~~

juz inform u k...jgn marah!! =p

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

owhh macam tuh...

eikasyaza said...

Zikr the Jalanan Sepi Perantau : senang kan???


nanajoe : mana ada marah.. thanxs sebab inform

::aMaD:: said...

gud luck!
i xmampu nak join..
kalo menang,bole kongsi kamera tu.hehehe

eikasyaza said...

wahaha..boley je..kene tolong pomot i kat tuan pengadil la..hehe

eikasyaza said...

admin : hehe..thanxs a lot..mengharap jgk neh

KaorU IchibaNa said...

wow..ok2 thx sbb promoto2,nak try gakk.XD

eikasyaza said...

KaorU IchibaNa : jm la masuk contest nih ramai2..mn tau ade rejeki kt situ..hehe

Dapur Orang Bujang said...

Selamat datang ke dapur orang bujang yg sudah pandai memasak hehee jumpa disana5..
ok

eikasyaza said...

tahniah.. dah pandai masak..hehe...nnt dah ble tukar status bujang tuh

ezany said...

last day baru nak join ek.. hehe.. good luck..

eikasyaza said...

hehe..thanxs.....

 
\