BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, February 16, 2010

Pantai Merdeka


before start keje, i nak update dulu activity masa CNY baru-baru neh.. anyway, xde tempat laen dah nak pegi kan.haha..hari ahad lepas me n my hubby bawak adik-adik pegi pantai.. actually on dat same day ade reunion untuk ex student SMTSP 2 batch 2001/2002.. i xtau pon pasal reunion tuh, tapi bila achik yang terkejut tergempaq singgah umah i mintak tunjukkan jalan join skali.. so kami terpaksa join sama..masa sampai pantai 2 ya rabbi.. ramai gile umat manusia.. sampai parking pon xde..kami kene park tgh padang.. cam hampeh jauh gile..ntah ape yang best pon xtau.. tp serious, Pantai Merdeka memang jauh berbeza 10 tahun lepas.. sebab sekarang dah cantik sangat-sangat.. so, kitorg join kejap reunion tu tp xboleh lama sebab adik i dah nak balik.. sebelum balik, kami singgah jap kat Pulau Sayak nak makan mee udang.. skali lagi i was shocked sebab restoran mee udang tu FULL HOUSE.. gile kentang.. my hubby dah give up n ajak balik tp nasib baik ade 1 meja kosong. erm, tokey tu amek order 7.30 mlm.. tunggu punya tunggu jam 8.00 mlm belum sampai makanan.. my hubby p surau sembahyang maghrib.. my hubby dah habes semayang pon order xsampai lagi.. lebih kurang 8.45 mlm br order sampai. mereng btol.. nak makan suma 15 minit jerk.. adey la.. tobat xmo p dah time public holiday.. tp boleh tengok sunset.. best2...




ramai kan



sunset..i loike..so beautiful


jadi toyol jap.. hehe..



p/s : lagi best kalo boleh tido kat Merdeka Beach Resort.. i ade no contact.. sesape yang berminat nak tengok bilik boleh tengok kat sini

no contact Merdeka Beach Resort : 019-4703267 / 019-4108666

1 comments:

siti murni ishak said...

Pantai Merdeka panas siot! Dah la tengah kemarau nih! Tp mee udang kat Pulau Sayak tu...mesti best kan. Tak pernah cuba, dgr kawan2 yg sibuk bercerita...mesti cuba one day!

 
\