BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, April 30, 2010

Jom Exchange Link

Selamat hari jumaat buat semua.. moga sihat hendaknya..hehe.. tujuan i wat post kali ni sebenarnya bertujuan untuk ajak korang semua exchange link. i akan letak link2 anda semua di bawah tajuk "JUTAWAN NUFFNANG" yang terletak disebelah kanan blog..
Sebabnya senang sikit untuk i wat blogwalking disamping boleh la tau blog2 yang di update.. so, kalo korang berminat, tolong tinggal link and nama femes yang nk diletakkan kat exchange link di ruangan komen post ni ye..
thanxs a lot tau...

14 comments:

hafizrahman said...

http://hazrilhafiz.blogspot.com/

((+))SpOt ThiS bLoG((+))

eikasyaza said...

ok done....

M a W a D D a H said...

nak xchange link..nak..nak

http://mwdah.blogspot.com

Chaon Cornerz said...

link chaon dah ade kan..? hehhe..

eikasyaza said...

dah ade dh chaon..ok dh letak adah

Wzulhilmi said...

tergedik2 pulak ninja turtle tu.. hahaha..

http://mestarstruck.blogspot.com

gud luck lh utk contest2!! Smoga menang! :)

kayown said...

sakura nak jugak

http://blossom-sakura.blogspot.com/

^_^

eikasyaza said...

ok2..boleh2

Mr ProPiTo.com said...

jom tukar link... kalo da tukar bagitau la... nanti saya letak.. :)

Chaon Cornerz said...

huhhu.. ade wasiat la..~

eikasyaza said...

yup..amek jgn xamek

Miss Skodeng said...

saya jugak ek?
http://yayaskodeng.blogspot.com/

fitria said...

nk jugak boley..

http://fitria5225.blogspot.com/

nnt saye add link awk okay.. :)

--cik FM--

aF!F FaL!H!N said...
This comment has been removed by the author.
 
\