BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, October 4, 2009

CIMBCLICKS

thanxs a lots to cimbclicks sebab telah menghantar hadiah kepada aku melalui kurier abx express.. mungkin penghargaan sebab aku selalu guna servis diorang (ekceli malas nak beratur n drive p bayar bills).. dah dua kali mereka sent free gift kat aku.. yang 1st, diorang bagi tali apa ntah yang sampai sekarang aku xdapat mengenalpasti apakah fungsi tali tersebut.. pada 2/10 en.posmen telah menghubungi aku awal2 pagi buta, bertanya adakah aku ada kat umah. tp malangnya aku ada kat kampung time tu. so, kena p ambik sendiri dekat office diorang.. siap sign akuan penerimaan, aku meluru masuk dalam kereta dan dengan rakusnnya membuka bungkusan itu (sangat skema.. saya suka).. hehe.. dan free gift kali ini adalah..............
`
`
`
`
`
`
`
`
`
EN. OCTO!!!!
sangat suka sebab sangat cumel lagi menawan.. merah gitu.. tgk2 dekat page cimbclicks tu, rupanya banyak lagi design2 yang lain.. so, berazam utk mengumpul semua octo yang ada.. sila lihat gambar untuk menjeleskan diri anda..hehe..











sila kelik gambar rajah untuk tumbesaran
dah selamat bersemadi dalam kereta.. anggap je la rumah baru en. OCTO











2 comments:

Uruchimaru @ kf said...

emm aku pengguna tegar maybank2u owh..hee =p

eikasyaza said...

haha..maybank2u ade bg gift x kt ko?? kalo xde, baek ko belot skarang..hahaha

 
\