BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, October 18, 2009

Sex Maniac SP Plaza

Salam suma..

Pengumuman... Pengumuman...

kat sini ade panas lagi sensasi.. keamanan di Kompleks Sp Plaza telah tergugat dengan kehadiran seorang jantan keparat yang mental.. diharap wanita / perempuan / gadis di sekitar Sg. Petani yang ingin mengunjungi Sp Plaza lebih berhati-hati.. lebih-lebih lagi semasa di basement @ di toilet.. sangat scary...
untuk membuktikannya, kita ikuti kisah di bawah.... phewwiiittt
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
hari ni, lepas je jamuan Hari Raya aku terus balik pejabat. then, masuk-masuk je terus kak kiah bercerita dengan bersemangat yang teramat sangat pasal that sex maniac.. dia bgtau masa dia nak p toilet, dia ternampak seorang lelaki yang sangat mencurigakan. tetapi memandangkan dia dah xtahan nak terkucil, dia kuatkan semangat.. jeng jeng jeng.. tiba-tiba dengan tidak semena-mena lelaki tersebut membuka zip dan menunjukkan ANUnya dengan selamba.. tanpa rasa bersalah.. then buat-buat baca buku dengan tekun sambil lalalala gelak-gelak.. apa lagi, kak kiah masuk gear 5 pecut masuk ofis dengan tercungap-cungap.. sangat simpati..
owh, lepas dengar cerita tu, aku tetiba nak terkucil.. so, apa lagi aku paksa budak praktikal 2 orang temankan.. alhamdulillah.. takde apa-apa.. tapi still perlu berhati-hati.. xmau la jadi kat aku..nanti pengsan sape susah.. lepas ni kalo pegi toilet kena berteman okei..

2 comments:

Uruchimaru @ kf said...

waa........dangerous nie !!!

eikasyaza said...

huh..mmg pon..sangat scary.. tolong bgtau naruto suh jd pak guard ble?? hehe

 
\