BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, December 22, 2009

Second Hunnym0on..

wahhh... sangat best honeymoon kali kedua.. sebab tempat yang kami p tu adalah tempat yang sangat diidam-idamkan.. tempat itu adalah ----------> CAMERON HIGHLANDS... 1st time woo p.. sangat jakun.. hahaha.. walaupun maseh dalam kesedihan, kitorang try menghepikan diri p hunnymoon 2nd time.. erm, tgh malam punya decision.. terkejut tergempaq p pg awal muharram.. lepas balik solat kat masjid, kami terus balik packing and bertolak jam 9.30 pagi camtu kot..

on da way n sampai ke tanah rata tu (sebab planning nak cari hotel), our cars plak out of fuel.. gila nervous time tu.. memang rasa dah nak mati dah kete.. naseb baik my hubby pandai control.. dah la naik bukit memanjang.. memang mulut xterlepas dgn bismillah la sepanjang jalan.. alhamdulillah, Allah permudahkan perjalanan kami.. sampai jgk kat tanah rata..

lepas isi minyak, kami terus ja p round2 cari hotel..unfortunedly, hotel yang kami call semua full house.. sedih bangat.. terpaksa la jgk balik hari..huhu.. so, kami pon proceed ngan program laen.. sempat la melawat strawberry farm, cactus point, butterfly farm n lain2.. tp yang xbestnye, time tu plak la nak hujan.. habes basah kuyup.. plak tu asyik nak terkencing je.. hujan + sejuk = kencing.. haha.. dah selesai shopping bagai, kami pon bertolak balik sebab xsemayang lagi.. hmm, even xsempat melawat semua tempat, tp sangat puas ati sebab dah smp cameron.. so, moral of da story:

1. p cameron time bukan cuti sekolah
2. jgn wat last minute desicion, planning awal2 utk booking hotel
3. yang paling penting isi minyak bagi penuh awal-awal



cantik sangat..tp xtau nama



dis one kat strawberry farm



xboleh nak self pick sebab bukan sebab bukan masa p tu bukan season dia..
for your eyes only la..



model aiskrim strawberry..yummy...



ni plak kat cactus point...






next destination is butterfly farm














cutie kura-kura




3 comments:

Uruchimaru @ kf said...

blm pna sampai !

me-mie said...

wah bestnye jln2 honeymoon..hee..;)

eikasyaza said...

tuan uruchimaru : pegi la....best

me-mie : hehe.. ko pon xlama dah

 
\