BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, June 15, 2010

Dapat Lagi

Bila aku dapat award -----> haha, aku suka
Bila aku dapat tag -----> huhu, aku tak suka
Kesimpulan : PAKSARELA... lalala (^_~)

Award kali ni datangnya dari cik nuyuEnna.. thanx u so much sebab sudi bagi award ni ye.. masa sekolah pon xpenah dapat A+..ekeke...



1. What do you feel to know that you got this award..
= Happy sebab dapat A+ for my blog..weeeee

2. List down 7 blogs that deserve this award...
huhu..nak bg kat semua follower boleh tak..ekeke

Tag Turn..tag kali ni datangnye daripada En. Burp, adah and cik niena..menggagahkan diri jugak setel tag nie setelah diugut oleh cik niena..kalo x kena babap.. jgn marah..ehehe

1.Soalan pertama : adakah anda rasa anda hot?
- Hot?? tak kot..tp kene tanya kat hubby neh..hehe

2.Soalan ke-dua: upload wallpaper yang anda guna sekarang.



3.Soalan ke-tiga : cerita pasal wallpaper tersebut.
- wallpaper ni aku download kat blog sape ntah..thanxs la kat org tuh..hehe

4.Soalan ke-empat : bila kali terakhir anda makan pizza?
- hmm, ingat..last month kot

5.Soalan ke-lima : lagu paling latest anda dengar.
- soldier from bunkface..best taw

6.Soalan ke-enam : apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
- blogwalking je

7.Soalan ke-tujuh : selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?
- kak long

8.Soalan ke-lapan : tag lagi lapan orang.
- Banyak nyer lapan..hmm,..
mat din
krole
mysara
afiq
cik nad
pizet77
nuyuenna
sakura

9.Soalan ke-sembilan : siapakah orang no. 1 kepada anda?
- geng belalang..heeeeee

10.Soalan ke-sepuluh : katakan sesuatu kepada orang no.5
- oiittt... bila nk blanje??

11.Soalan ke-sebelas : no. 3 ada hubungan dengan sapa?
- ehem2.. xtau la plak..kang gosip plak nnt

12.Soalan ke-duabelas : bagaimana pula dengan no.4?
- erm, selalu blogwalking ke page beliau

13.Soalan ke-tigabelas : pesanan kepada orang no.6
- chaiiyoookk.. produce susu byk2 utk bulan posa...hahaha

14.Soalan ke-empat belas : kata2 cinta untuk orang no. 2.
- uuiiissshh..bahaya2..tp nak ucap thanxs sbb jd good listener..

15.Soalan ke-lima belas : adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?
- diorang best

16.Soalan ke-enambelas : berikan 5 perkara yang anda tawu tentang orang yang mengetag anda.
1) Sweet je...
2) Baru je kenal
3) rakan blogger
4) Rajen blogwalking
5) takde baju hijau..hehehe

18.Soalan ke-lapanbelas : perasaan anda semasa buat tag ini.
- Serabut sebab malas nak buat

19.Soalan ke-sembilanbelas : adakah anda tau si razman itu sengal
- tak kenal pon razman mana

20. Soalan ke-duapuluh : gay or less?
- waaahhh soalan apakah

6 comments:

^_^NieNa SheNgaL^_^ said...

yeay...da jawab tag.. :) ngeeeee alamak.. xde baju ijo..huhu xtaw la biler ley dpt nih..hukhuk sedey.. isk..isk..:,(

eikasyaza said...

wahaha..niena.... siannye.. nk wat cmne eh..tak kan nk pnjm bj kite kot... (^_~)

Afiq said...

hehe 'selalu blogwalking ke page beliau' eh? ;p tq2..nnt afiq jawab tag tuh..skng ni dalam mode membaca jerk..da jawab kng afiq gtaw hehe btw tq ek tag afiq ;)

Ezao' Edogawa said...

wahh! jelesnya! hehe.!

shafiq said...

Tahniah, semua orang dapat award nie, bila la nak dapat..hem

^_^NieNa SheNgaL^_^ said...

xper² lmbt lagi tarikh tutup..smpat ag nih..:)

 
\