BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, June 6, 2010

Old Skool Memory - Part 1

Tadi petang lepas balik keje, jumpa ngan ex classmate i, acik..uhuhu.. tetiba teringat kisah lama..ala.. time sekolah dulu... nak nak lagi time form 4 & 5.. paling banyak kenangan terindah..ehehe.. masa tu jugak la berkenalan dengan hubby i sekarang.. masa tu jugak la kenal kawan-kawan yang sangat best.. ye la..dok asrama... pegi balik tgk muka ko, tgk muka aku kan.. So, sekarang ni i nak rewind balik semua pengalaman i masa tuh.. blog ni kire cam diary jugak la.. lupa boleh baca balik kan.. okei okei.. yang paling i ingat masa 'fly' ramai2..ehehe.. Malam sebelom amek paper kimia, sape tah punya cadangan ajak 'fly'.. so, kerana semangat kekawan, i pon ikut skali..ehehe.. kol 2 @ 3 pagi cam tu la, kitorg budak pompuan kumpul kat dewan makan. dalam 10 org cmtu kot. then, budak laki lead masa nak lompat pagar tuh, siap tolong pijak pagar lagi..ye la..tak kan nak panjat.. tinggi jugak curam nak turun tuh.. tapi tak semua budak laki follow sebab ade yang tolong cover line.. hehe.. siap bwk hp punya xnak bg kantoi.. Tak de pasal pon nak 'fly' sebenarnye, just nak gi makan roti canai kot.. mereng sorang2..
Then, dah sampai kedai makan and tengok tv bagai, baru kitorg balik.. still diorg tolong cover gak..kalo ok, baru boleh masuk...waaa... tu la pengalaman lompat pagar..1st and last..tak nak dah...hehe
Korang camne??? ade pengalaman best??? teeheee (^_~)

7 comments:

RoMz said...

best jugak fly2 nie.. dulu2 pun dok hostel.. bosan gile dok dalam hostel.. last2 fly g mamak tgk bola.. hoho.. best2..

eikasyaza said...

ekeke... btoi2.. laki lagi la kan...ehehe

wadud@duad said...

wadud dulu pown suka gak fly2, best gilar walaupon terasa bersalah..hahaha..

salam kenal dari wadud@duad

ppb_ppkp said...

feeka...terima kasih dgn ucapan tahniah tu..hehehe.ape dia feeka nak tnya byk tu....nanti sms akak.

eikasyaza said...

waaa...ye ke akak..mintak no fon..ekeke

Tasbih Alam said...
This comment has been removed by the author.
Tasbih Alam said...

Salam,

adapun tujuan saya adalah untuk membina rangkaian blogger..
Sekian lama saya mempelajari bagaimana membina blog.. kini sudah sampai masa saya membina rangkaian bersama rakan-rakan blogger yang lain, serta mempelajari lebih banyak untuk menjadi blogger hebat seperti anda..
Di harap kita akan dapat saling mengunjungi antara satu sama lain bagi mengeratkan lagi persaudaraan serta mendapat menafaat daripadanya.. insya Allah

Sesungguhnya hujung jari jemari yang menekan papan kekunci adalah lebih tajam dari mata pedang..

wassalam...
http://tasbih-alam.blogspot.com

 
\