BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, July 8, 2010

Contest Closed! Update Senarai Peserta!!!!

Salam semua.. hari ini baru ada kesempatan untuk update senarai peserta Eikasyaza's Green Contest.. Please ye anda semua, tolong check nama korang.. kalau sesiapa yang join contest tapi xde nama dala list tolong inform A.S.A.P ye...

1. Nana
2.
Noor Fatin
3.
Cik Paro
4.
Ryne
5.
Fanna
6.
Dylli
7.
Wan Hazel
8.
Syafi
9.
Aku Gadis Biasa
10.
Caer
11. Comel (link please)

12.
Miszlullaby
13.
Azreen
14.
Izyan_5025
15. Fadzreen
16.
Keyyah
17.
Imah
18. Bella
19.
Kak Ngah
20.
Soffya Cik Bulan
21. Nida
22. Zularif
23.
Yaya
24.
Asyraf Hamasaki
25.
Pia
26.
Harniza Hameed
27.
Farha
28.
Hariaty Esmail
29.
Miss Jue
30.
Anna Zanariah
31.
Dyahaha
32.
Gadiest
33.
Adah
34.
Nuraimyasmin
35.
Zaikulim
36. Iwa
37.
Ana_Me
38.
D_tieah
39. Ange
40.
Chaq
41.
Arol
42. Mieza
43. Mellisa Rina
44. Nea Flerida
45. Eirranadira
46. Yadam
47. Miza Yusof
48. Asya
49. Areleez
50. Asada


Thanxs semua atas penyertaan yang menggalakkan..terharu plak..huhu... So, this contest will be judge by :


1st is me for sure


2nd is my handsome hubby

3rd is my bff, pizet (sile bodek beliau)

Yayy! hari ni secara official, Green Contest dah berakhir..ada yang mintak tunda lagi 2-3 hari.. tapi rasanya tak kot sebab penyertaan dah banyak nanti pening plak juri-juri profesional nak pilih kan sebab semuanya cantik-cantik dan hensem-hensem belaka. Thanxs korang untuk penyertaan.. penilaian dan pemilihan pemenang akan dibuat dalam tempoh seminggu dengan mengambil kira semua syarat-syarat yang telah disenaraikan.

Dah dah.. nak p beli perfume untuk pemenag! Bye!

12 comments:

nEa FleriDa said...

wahh ramainya join...

eikasyaza said...

hehe, ramai eh.. lg ramai lg meriah kan...ehehe

MieZa said...

nama saya tak de =(

eikasyaza said...

nnt eika letak eh mieza...xupdate lg...

eirranadira said...

akk!
hehe..
sy nk j0in jgak...
tp nme xde p0n..huhu

soffya cik bulan said...

ngee....sengit persaingan.tp hrp berpeluang utk mng...ngee..

aNa_mE said...

nma sy ada..yeyeyee..

ASaDa RyutaRo said...

hohoho~ tak sangka lak jadi peserta ke 50.. hehe :)

tQ tuan penganjur~~

ArELeEz said...

ade2! name leez ade! bangga2.. kembang-kempis hidung nie! (belum menang dah over! ha2..)

err.. mane pizzet? nak kenal la.. nak kipas2.. heh3..

NOOR FATIN said...

nak bodek xreti la. hahaha
wat keputusan yg terbaik k :)

eikasyaza said...

ahaha..ade link pizet tuh...sila bodek habes habesan..ekeke

Miza Yusof said...

bila nak kua kan result cik eikasyaza ? tak sabar nak tahu. hee :D

 
\