BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, July 19, 2010

I'm Back!


Salam kawan2... di kesempatan ini, i nak mohon maaf atas kelewatan untuk mengumumkan pemenang contest..actually, masih lagi dalam penilaian..saya dah kumpul almost half of contestants picture..tetiba jatuh sakit.. got flu + fever + cough + sore throat + period pain... kesian kan... tensen pon ada...nak blogwalking pon tak larat... sampai trafik pon dah down..

InsyaAllah this week i akan stuggle untuk settle kan semua okei..please ye doakan i sihat walafiat... rindu nak blogwalking ke blog korang tau... tapi apa boleh buat, keadaan tak mengizinkan.. tapi syukur sangat even trafik xtinggi & xsampai 50 UV pon sehari, still dapat 2 BE baru...astro & nescafe.. believe it when some says...ada hikmah di sebalik semua yang berlaku...

Mana tau after all this pains i got, there's miracles happened after that..kan best...still struggle for my dreams...kawan2 tolong doakan dipermudah segala urusan dan ditunaikan hajat kami.. amin...

8 comments:

M a W a D D a H said...

patut la lama xnampak..rupenye xsihat rupenya...

banyak2 rehat ye...

xpe2..ada hikmah disebaliknya...tgk BE pun muncul..tahniah2x..

ASaDa RyutaRo said...

semoga cepat sembuh..

tgh tunggu2 debaran result contest ni.. hehe..

Chaon Cornerz said...

blogger baru nie.. harap maklum.. hahha..

eikasyaza said...

huh chaon..blogger baru kunun..ehehe...lm xnmpk...ekeke...

ArELeEz said...

leez doakan tuan blog cepat sembuh.. aminn..

soffya cik bulan said...

ye..doakan kamu cpt sihat..
mudah2an..:)

Miza Yusof said...

semoga cepat sembuh :)

duta_illuzm said...

nak hadiah...plis.......hihi...

 
\