BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, August 10, 2010

The Winners of Eikasyaza's Green Contest

s

.............Assalamualaikum...........

Ok, hari ni secara rasminya i nak announce pemenang-pemenang yang bertuah... jeng..jeng... i pon nervous tau korang...
memang susah nk pilih pemenang untuk kategori wanita sebab ramai dan masing-masing cantik belaka.. hehe..tapi sebelum tu, i nak bagitau, kepada yang tak menang, bukan bermakna korang tak okay... korang memang the best... tapi i kena pilih yang paling terbaik di kalangan yang terbaik...

I harap kita akan still keep in touch as rakan2 di alam maya okei... thanks a lot kepada semua yang sudi melibatkan diri dalam kontest i yang tak seberapa nie...

okei2.. xyah celoteh panjang-panjang...
Dengan ini diumumkan :

Pemenang Bagi Kategori Lelaki :


Asada

Pemenang Bagi Kategori Wanita :


Mieza

Tahniah & Terima Kasih banyak2 tau korang.. sorry sebab kelewatan i untuk annouce pemenang... ada perkara yang tak dapat dielakkan...Alhamdulillah selesai dah semuanya... Untuk
Asada & Mieza, tolong eh anta full name n address kat email i (eikasyaza@yahoo.com) untuk sent hadiah okei...

Dan InsyaAllah esok kita akan menyambut Ramadhan Al-Mubarak.. Di sini saya nak mohon maaf seandainya terdapat rakan-rakan yang di luar sana yang tidak berpuas hati @ ada salah silap yang saya lakukan secara tidak sengaja.. Selamat Berpuasa tau...



Lafaz Niat Puasa :



nawaitu souma godhin ‘an adaa i, fardhi syahri ramadhaana haadzihis sanati lillahi ta’aalaa

Niat Untuk Sebulan :



sahaja aku berpuasa sebulan pada bulan Ramadan bagi tahun ini
kerana Allah Taala



15 comments:

nEa FleriDa said...

wahh memanh patut menang ;)

thniah..

Peri PiA said...

tahniah :)

M a W a D D a H said...

tahniah pada yang menang...

asada: suke la tu die menang...kena kongsi hadiah ea asada...kalu bukan krn adah, asada xder dlm senarai..ngeee...ugut xtahan..hahahaha

kakngah said...
This comment has been removed by the author.
kakngah said...

CONGRATS TO WINNERS!!~

LAKSAMANA SUNAN D SERIES

soffya cik bulan said...

thniah utk yg mng...
hijau gitu....

ASaDa RyutaRo said...

wollah.. kat sini rupanya menang tu. hihi..

syok! syok! kira hadiah ramadhan la ni. hehe =)

tQ~ tQ~ tQ~

salam ramadhan..

eikasyaza said...

thanxs korang n congrats tu asada..
p/s : adah pesan suh kongsi2 ngan dia...ehehe

ASaDa RyutaRo said...

hahaha.. xnak la kongsi ngn adah.. takkan la adah nak guna perfume lelaki plak kan.. ngeee =P *ayat ngelat kedekut*

maCy said...

wuhuu asada menang :D

M a W a D D a H said...

asada kedekut...huh..

MieZa said...
This comment has been removed by the author.
MieZa said...

uhu..tak sangka menang contest..
suka2..raya dapat pakai perfume baru =)

terima kasih...semoga anda mendapat keberkatan di bulan ramadhan yang mulia nie =)

Syikin said...

tahniah2..mmg hijau la korang..

Anonymous said...

registry cleaner freeware , A computer program program that scans the Pc registry and appears for obsolete and sick records.
Applications generally generate Registry entries for temporary data and pointers with files, but never remove them. Additionally, http://www.registry1000.com/ , [url=registry cleaner freeware]http://www.registry1000.com/[/url] if files are manually deleted because of the user.
Registry entries may point to files that do not exist. A Registry cleaner can ahtvniwxnjnjnjnnjaw engage in a package of system tools or even a stand-alone, registry cleaner freeware program

 
\