BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, August 2, 2010

Sila Ambil Perhatian!!!

Assalamualaikum kamu kamu semua...

di sini sekali lagi saya mohon maaf atas kelewatan mengumumkan pemenang...saya ada masalah sket..seperti yang dijanjikan, hadiah bagi kontest tersebut adalah set one drop perfume.. dah dkt sebulan saya order xsampai.. saya ada gak tya kedai kat bawah ofis... xde stock...wahhh...tensen...ada gak akak yang kat ofis i jd agent.. tapi dah bgtau xde feedback la plak..

so anda semua... i nak mintak tolong sangat sesape yang kenal agent yang jual One Drop Perfume, boley bgtau i tak??? plisss plisss...
atau boleh tak saya tukar dengan Set Perfume Paradise...Kalau yang tu memang ada la...sebab adik i yang jual...

All the contestant apa pandangan korang????

11 comments:

Peri PiA said...

xminat berniage ke org tu ?oppss sory ye gurau hehe

xkisah..mana yg cepat ok jer :)

xkenal sape yg jual 1 drop perfume..oh ya,cube tanya safia cik bulan..salah seorg yg join contest ni..dia ade jual rase

dylli said...

paradise dah pernah guna.

rasanya,
mana-mana pun okay saja. :)

Nida said...

ok je mana-mana...

siapalah yg bertuah tu ye.. harap2 Kak Nida berjaya..aminnn :)

Keyyah said...

loo kesiannya...xkesah lah mana2 pun, asalkan senang dan xmembebankan...

yaYa bLushiNg said...

yup, asal senang n xmembebankan kak syaza.. *wink*

soffya cik bulan said...

salam..
dulu soffya ada jual mtk wangi tu..
tp skrg tk dah..
ala..syaza, tkpe je adiah apa2 pn kalau soffya yg mng r..tp kalo org len tk tahu lh..huhuhu

nEa FleriDa said...

xkisah jugak hdiah pe pon ;)

chAq said...

kita xkisah pon...
ada suggestion adiah lain jugak..
kalau girl : multipurpose hanger...
kalau boy : perfume jgk ler..
just idea.
apa2 pon bulih jer..
ur contest :)

ASaDa RyutaRo said...

hehe.. tak kisah pun pasal adiah dia.. mana2 yang penganjur rasa best utk d jadikan adiah, pemenang ikut je kot.. err.. ke ada yg siyes nak 1 drop perfume gak?

M a W a D D a H said...

adah ok je mana2...eh..macam adah je pemenang..perasan...hahahaha...

Miza Yusof said...

if miza menang, miza tak kisah hadiah apa pun. hehehe :D

 
\