BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, September 9, 2009

Face Mask

salam.. cite pasal mask ni.. mcm selalu bulan2 ramadhan nie aku TERpaksa rela utk turun operasi pemeriksaan permit..huhu..penat woo... blk2 tu mmg aku dah flat... so, demi keselamatan diriku, ms operasi mmg aku pakai topeng.. bukan pe, mmg ramai kan hamba Allah kat bazar tu..then, budget bole wat garang la sbb dorg xnampak muka aku.. nampak mata ja kan.. but, in da mean time terjmp plak sepupu aku.. then dia tegur aku dr jauh.. aaittt.. kenal jgk rupanye.. identiti terbongkar.. terus je terjah die smbl sound kenapa boley recognize itu aku.. dia cakap, ala..tgk cr jalan n mata ko pon dah kenal... aarrghhh.. tidak!! rupa2nya bukan dia saja, sambil kutip permit tu, mmg ramai peniaga tegur.. "eh, puan eika kan?? amboi, mai la singgah beli". hoho.. ape ni..xkan nak kena pakai purdah kot..sangat anoyink..

by da way, there's somethin makes me happy.. dlu ade post pasal kad raya kan.. so, aku dah dapat pon 1.. frOM Sabah lg tu..excited sangat2.. teruja.. walaupun itu adalah kad raya UMS.. tp still hijau...




ciss, da besa pon mintak duit raya.. anyway to AIDA.. if you read this, thanx u very much okei..tercapai impian aku nak dapat kad raya lagi..hehe

8 comments:

pizet77 said...

kami pun kenal gak ampa biarpun bwk keta x tgk kiri kanan...haha bla nak bg kad raya kat kami plak...

eikasyaza said...

ciss...hampa pon perli kami gk mcm pak cik bakaq... haha, majlis xbg pon kad raya thun ni, kalo x ble bagi

nas said...

mentang2 keje gan majlis, warna kegemaraan pun hijau..

eikasyaza said...

wajib tue..hijau tetap di hati..hehe

ppb_ppkp said...

eika...happy belated birthday buat eika..wah dah 24thn ek.
re: kulat sisir tu payah nak cari la..kena tunggu hujan baru leh pi kutip feeka..alahai..kesiannya...
nanti akak try tanya MIL akak ek

eikasyaza said...

huhhu..mekasih2 k.imah..erm, tu la..dlu2 ms kecik slalu la makan kulat tu..agaknya, skang ni dah pupus kot..hehe..ok..tq..

pizet77 said...

tba2 mengidam kulat sisar ni...p ja cr kat ladang getah...x pun tanya mak ampa mest dia tau...kami pun lama gak x makan x dak org y nak p cr...huhu

eikasyaza said...

kota mn ada ladang getah daaa..lama woo xmakan..huhu..sedap gila wat goreng kunyit...isk2

 
\