BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, September 2, 2009

Esok Secara Rasmi Saya Akan Berumur 24 Tahun (wah, ayat xble blah)

wah..panjang sungguh tajuk entry kali ini (teringin nak berbahasa baku)..Sumpah, terasa diri ini poyo.. tidak kisah lah.. nak bagitahu semua orang jgk..ahaks..anyway (dah xteringin berbahasa baku) esok pertama kalinye aku akan celebrate besday setelah bergelar isteri org..hehe..pg td bos aku ade bg kad, aku mati2 ingat kad raye.tp bile dah bukak, rupenye kad birthday..Opis aku yg kasi..Oh men, mesti hubby aku seday sbb slalunye die nk jd org 1st yg wish birthday.tp xpe, kite abaikan kad besday drpd opis aku tue sbb xbrp nk cntek n wish terlalu awal...muahaha..sile tgk kad birthday yg sgt skema di bawah:

``
``
``
``
``
``



Oh Oh..semalam my hubby msg, die ckp nk bg ape je yg aku mntk sempena birthdayku..nak mntk ape ye??? dah konfuse dah..huhu..antara yg ade dlm kepala hotak aku-->

jam - xreti pakai jam sgt
baju - mcm xbest je
kasut - boleh dipertimbangkan
gelang - aku kan tokey gelang
laptop - dah ade
hp baru - maseh syg akan hp lama

ape la ye??? huhu, actually post kali ni sbb nk mntk opinion korg..plizzzz...plizzzz..help ME... (^_^)

p/s : sesiape cadangannye diterima n menarek utk aku jdkan hadiah birthday akan mendapat hadiah ini?


hadiah utk kaum hawa : gelang pearl + kristal pink..bkn 2nd hand tau..br punye...sesuai pakai raya



hadiah utk kaum adam : butang baju melayu pearl (gmbar ni aku amek kt internet sbb dlm hp xclear..sumpah mmg sebijik mcm tu)

kalo nak, sile la bg cadangan korang...muahaha...


4 comments:

nothing much. said...

biar btul ko ni..dh cm pertandingan plak..haha.ko mntk die blikan umah baru 1..haha

eikasyaza said...

wah2..akan aku pertimbangkan cdgn ko..hehe..masuk listing neh

nas said...

wah mpspk ada kad birthday ek...Happy birthday..semoga panjang umur..nak tanya sikit mpspk kat sp plaza lagi ek?

eikasyaza said...

thanxs...ada2..suma org dpt tiap kali besday..erm, kat cni lg la kami..bangunan br xsiap lagik..hehe

 
\