BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, September 15, 2009

Jawab Tag lagi

TAG DARI KAK IMAH

nasib baik la saya rajin singgah belog kak imah ni..rupa2 nya dah di tag.. pastu siap pesan jawab sebelom raya..okay2.. nk jawab neh.. sbb diri ini dalam kebosanan.. mekasih kak imah sebab menghilangkan kebosanan feeka

tag persiapan menyambut hari raya
BAJU RAYA
baju raya secara officially belom beli lagi.. tp dah ada jubah sepasang.. tp xkan la sepasang je kan sebab cuti raya kan seminggu.. my hubby punya baju pon beli lagi.. mlm raya baru nk terjah bazar.. last kopek punya keja

KASUT RAYA
kasut raya pon beli lagi.. arghhh!! tensen.. masa udah suntuk

IBU AYAH
huhu..abah dah xde..xsempat nk belikan baju raya.. sebab ms arwah meninggal, saye belom kerja lagi.. *crying*.. kat mak plak xbeli apa2 lagi.. esok lusa kot..

FAMILY MERTUA
pon xbeli apa-apa gak..sbb memang xmenyempat nak usha baju-baju raya..siang malam asik kena turun OT je *penat*

KUIH RAYA
yg ni lagi satu..semua barang-barang nk buat kueh dah beli..tp atas ketidak kesempatan, barang-barang tu still tidak terusik (p/s : rs nak amek cuti khamis ni utk focus buat kueh..hehe *evil*)

RUMAH BARU
aloooo.. saya belom beli rumah lor.. tp rumah idaman dah ada..belakang HOTMAS (dhihihi)

LANGSIR BARU]
xde langsir baru ye tuan-tuan dan puan-puan sebab recycle curtain masa kenduri kahwen hari tu.. jimat...!!!

DUIT RAYA
belom tukar jgk.. adey la.. rasanya dis year kena bagi la sebab bisnes pon dah maju sikit..senang cerita, suma benda la xready lagi.. adey la..help me.. help me..

BONUS
bonus bonus xde.. just bantuan khas okei.. to still xdapat lagi..sgt bermasalah..

BALIK KAMPUNG
erm, xpenah pon balik kmpung sebab rumah saya la kampung.. hehe.. lagipon rumah mertua pon xsampai setengah jam.. mn2 pon okei..

DAKU NAK TAG
cik radziah
cik sharifah (akak radziah)
2 je kot..hehe..selamat menjawab..

3 comments:

mrs.lune said...

eika!

slamat ari ry!
aku sgt bizi lately sampai xde ms nak jawab soklan ko. hehehe.aku br nak jawab soklan ko ni, bday aku 2hb. hehehe. bday ko 3hb kan? hapi blated birthday to eika y gebu+comel.hehehe.

eikasyaza said...

haha..kan btol tue.. happy belated gak too.. hehe..then, selamat hari raya...

GreenWave said...

awat aku xleh tulis kt chatbox hg??????????
geram ni...nk ngamuk kt blog hg

 
\