BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, March 23, 2010

Cornetto Show Your Love

Rasanya contest ini sememangnya sesuai untuk sesape yang express/show their love to the love one.. macam i of cos la for my hubby kan. bab contest i memang laju.. nak2 lagi yang simple macam ni kan.. best gile.. Contest Show Your Love With Your Best Music Video ni senang je.. You all kena wat sati video klip.. jangan riso, tak de la sampai kena shooting bagai.. just upload 6 gambar yang menunjukkan chenta korang terhadap yang tersayang.. ape2 je like your family, your husband/wife, siblings, gf/bf and etc. then, boleh jugak guna icon kiut miut yang cornetto sediakan



Klik untuk tumbesaran

And the Reward for the video that gets highest vote akan memenangi wang tunai sebanyak RM 10, 000

1 st Runner Up : RM 5, 000

2 nd Runner Up :
RM 2, 000

dan kepada sesiapa yang vote untuk favourite video plak berpeluang untuk memenangi i Phone and hadiah mingguan. see.... win win situation kan.. semua dapat hadiah..



Contest ni bermula dari 8 Mac hingga 30 April..


And my own video title is AS SWEET AS CORNETTO..



Tolong ye kawan-kawan vote for me kat SINI.. Jasa baik korang akan dikenang..hehe



Jom kawan-kawan kita join.. Official website : www.cornetto.com.my

7 comments:

kenwooi said...

all the best =)

eikasyaza said...

thanxs kenwooi

ninis said...

camne nak vote sys?

eikasyaza said...

awak kene register dulu..then sign in..cr video saya title as sweet as cornetto..sbb pengundi pon boleh menang tau..dpt i phone..hehe..tq

nas said...

nak join jugalah.. ;-)

eikasyaza said...

join2..sila2 meramaikan majlis..hehe

Gadis H said...

plez vote saya gak.... jasa baik awak akan saya kenang gak... ^_^

http://www.cornetto.com.my/index.php?gallery_id=600

 
\