BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, March 7, 2010

Enriched Chocolate

sejak cuaca yang panas nie, i jadi gila enriched chocolate... sebab kalo minum time tekak tengah kering, memang la sangat heaven.. gila sedap wey.. so malam semalam entah kali yang ke berapa me n my hubby kuar gi beli air tuh kt Oldtown.. ye la kedai laen mana ade kan.. hmm, tapi semalam siap sempat tapaw burger lagik and dating di tempat feveret kitorang iaitu depan Radix Fried Chicken.. Nape kat situ?? ntah.. i pon xtau... tengok je la gambar kat bawah neh...





p/s : ade sesape ade resepi Enriched Chocolate x????

5 comments:

NiZaM said...

wahh..tidakk..old town white coffe..
kan ade isu psl bnde ni terhadap masyarakat islam..

Fara said...

sedapnye...

eikasyaza said...

eh?? ade ke?? alamak..dah xboley minum sana dh pas ni

ezany said...

aduss.. terliur tgk air tu.. .. nak gakk..

eikasyaza said...

wahaha..sedap eh..sile la beli..xpon wat je guna choc powder...lg kaww...

 
\