BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, February 20, 2011

Perjalanan Bermula

Semalam adalah my 1st day untuk i start amek LACTO LITE... i dah berazam untuk turunkan berat badan... macam masa study dulu...

My current Weight : 75 kg
Height : 156 cm
BMI : of cos overweight... hehe

xpe2... slow2.. i tanamkan dalam fikiran... KURUS BUKAN SEMATA-MATA UNTUK CANTIK... TAPI LEBIH KEPADA KESIHATAN ! see.. memang doktor dah nasihatkan i banyak kali untuk turunkan berat badan... sebab dah mengganggu hormon i... kadang x period langsung... kadang2 turun non stop sampai 3 minggu... adey...

Why do i choose to use LACTO LITE? sebabnye adalah one of successful women ada depan mata...

Kak Ana



96 kg



NOW !!! 75 kg...

Kak Ana lost about 21 kg in just 2 month with 2 box of LACTO LITE... adey...harap2 i pon mcm beliau... InsyaAllah... tapi Kak Ana nmpk makin muda kan...hehe... Erm, salah 1 sebab yang paling buat i cekal adalah ANAK!.. dah 2 tahun kawen, belum dikurniakan anak... sebab yg doc bgtau, adalah pasal berat badan... sebab i bukan semulajadi macamni... start naik lepas kawen... then, berterusan la.. huhu... insyaAllah


Klik untuk tumbesaran yang sihat

Semenjak masuk radio nie... kat stokis memang cepat habis... 20,000 kotak untuk sebulan.. ish.. ish...
To those yang nak try boleh call i : 019-4732270...
( pengedar juga diperlukan )


12 comments:

myssmie said...

saudari..saya mcm berminat la...
saya pon nk kurus jgk...
saya nak jd model testor utk awak, boleh x?

eikasyaza said...

hahaha... ye2... boleh2... tp tgu sy kurus dulu... ahaha....

amiYo said...

nak terai jugat lahs.. :D

eikasyaza said...

boleh2...msg je sy... hehe

BisKut ChiPmOrE said...

mane nak dapat? berapa harga? mcm best je

daisy said...

usaha tangga kejayaan.wooohaaa..

.:|kamaryeah|:. said...

all d best dear~

PReDicToR said...

wahhh...nampak betul2 berkesan nei...mahu kuruskan badan jugak....uwaaa...

misseja said...

all the best 2 u eika...kalau yg ni tak jadi, boleh try zhulian punya slimming products...it works on my friend :)

Mohammednajib said...

org nak kurus,kiter pula nak gemok.tgh cuba gain5.harap saudari berjaya kurus,kiter pula berjsya gemok hahaha

Suara Kalbu said...

Waaaaaaaaa... jeles jeles.

Berapa harga produk ni

Rizuan Ismail said...

lelaki boleh pakai tak? :P

 
\