BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, February 24, 2011

Premium Beautiful Corset

Lepas minum Lacto Lite, haruslah pakai Premium Beautiful for shaping kan kan... Memang best lah... To those yang always ngadap komputer tu memang WAJIB pakai sebab ianya akan membantu membetulkan tulang belakang kita... Automatik kita akan duduk dengan betul. Jangan risau, untuk lelaki pon boleh pakai bengkung.. Amat membantu untuk sesape yang selalu sakit-sakit belakang tu.



Macamana korset ini berfungsi??? Jawapannya ialah dengan bantuan Far Infra Red (FIR) yang akan memberi kebaikan-kebaikan kepada pemakainya seperti :


Menurunkan berat badan dengan cepat dan selamat

Kelihatan kemas ketika kita memakai baju (kelihatan anggun)
Memperbetulkan pengaliran darah
Sistem pernafasan pun boleh dipulihkan
Menghalang pembiakan sel-sel kanser
Baik untuk ibu dalam pantang - menggalakkan penghasilan susu
Fabrik yang sangat lembut pada badan dan semestinya tak panas
Meningkatkan kadar metabolisma badan.
Membantu membersih toksin dari darah (racun)
Masalah keputihan dapat dikurangkan

Siti Nurhaliza pon pakai tau...



Those yang interested boleh call @ sms me at 019-4732270
ym : eikasyaza@yahoo.com

10 comments:

myssmie said...

ang pkai ka weh?

hazari. said...

sakit belakang.. uhuk uhuk

:: N.O N.I.C.K.N.A.M.E :: said...

sebab tu la siti nampak ramping erk...kalo laki punya ada tak :)

aienzunnur said...

cntiknye siti

SheY PuLL said...

aik...jual barang lak kew?
wah nnt mst awk jadik mcm SITI..


JOM jengah blog saya... Meh Makan UBAT!!! (http://sheypull.blogspot.com)

Myaby said...

huhu.

selesa ke?

Mr Laici said...

bekung untuk llki macm mana?? huhuu


Entry Terbaru: ChurpChurp Menyerang Nuffnang!!!

zmah said...

Alamak....dia tunjuk Siti hok comey doh!

Ateynmohd said...

good info :)

blogger addict said...

confirm ke siti pakai..xtunjuk pun masa dia pakai tue....

 
\