BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, August 24, 2009

Misteri...

angker x tajuk ni?? hehe..sj je nk cite kt korg kejadian misteri yg terjadi kt aku neh..cite btol tau..xtipu..xedit pon.. Kisah Benar... yg latest kejadian ms sblm bangun sahur td.. aku tido lmbt kire2 pukul 3.30 pg cm tu la..pastu sedap2 terbongkang tido, aku terdengar org ketuk pintu..ape lg, tgk2 jam dah 5.30 pg..ape lg.. menapak la aku turun dapur..tgk mak mertua aku pon tgh prepare makanan..dah nk siap pon.. then, dah sudah melantak, aku tetb terdetik nk tye mak mertua aku :

"mama, td mama ketuk pintu eika eh"
"eh..xda pon"


hah??mama xketuk pon?? habis sape yg ketuk pintu aku?? mule la jantung ni berdebar2..mmg btol..aku bangun psl terdengar org ketuk pintu..dua kali je..aku plak mmg senang bangun..ni bkn 1st time..ade 1 hari tu, aku tido petang..tgh sedap je layan mimpi, aku dengar suara org bg salam "Assalamualaikum".. trus je aku terjg n pegi bukak pintu..tp xde sape..tgk2 jam, dah masuk maghrib.. huhu..ape psal eh? penah jgk jd time subuh.. ape yg ade dlm kepale hotak aku adelah aku perlu berfikiran positif dengan mengatakan bahawa aku seorg yg sgt beruntung kerana dikejutkan oleh "seorang @ somethin" yg misteri...ciitt..baku gile + xyah pakai alarm nk bangun..hehe..

8 comments:

pizet77 said...

kalau x salah dulu penah bc kalau umah tu jauh dari perkara2 keji ni nnt ada jin islam tumpang duduk...kot yang tu la kot sbb dia tolong untuk kebaikan

ArELeEz said...

leez pon penah m'alami kemisterian camnie. mase tu, tgh lepakin' kat umah mak sambil tgk tv, lam kul 4++ ptg camtu la.. pastu, tetibe jer dengor ade org bg slm. leez siap jwb lagik! mak yg dok lam bilik m'jahit pon dengor gak & suh leez tgk sape yg dtg. tp, bile tgk, nan ado org pon kat luar! trus kembang bulu tengkuk! ha3..

mrs.lune said...

wei ko ni menakutkan aku la, lain kali, ko buat sign kt pintu bilik ko tu cmnih:
"wahai si misteri, kalo nak nak kejut tu jgn la bagi slm/ketuk jek, g amik secedok air dan curah kt muke aku tu ha"

boleh? ;)

eikasyaza said...

pizet77 : huhu...arap2 camtu la..amin..kalo cmtu, "wahai si misteri..terima kasih la byk2 sbb tolong kejut"..hehe

ArELeEz : hehe..sy xjwb..sbb kan tgh mamai2..tp smp skrg la tertye2..adey la..misteriii......

mrs.lune : ko ni ain, aku bg cite angker, ko wat jd cite lawak..haha.. aku rs kan, "die" lalu je..xmenyempannye nk singgah curah air kt aku..hehe

nothing much. said...

wahh..bgus2..xpyh pkai alarm dh.pasni ko pesan la kt die suh kejut ko ari-ari.hahaha

eikasyaza said...

haha..xmenyempatnye aku nk bertegor sapa ngan die wey..kalo x ble mntk no fon ke..hikhik *wink*

nas said...

ketukan tu dalam mimpi kot...hehe

eikasyaza said...

huuhhu nas..mmg dengar mcm real..tp xtau lak dlm mimpi..adekah "misteri" tu kejut dlm mimpi..hehe

 
\