BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, August 26, 2009

Mimpi

jam 5.15 pg..ape kene ngan waktu tu?? haaa..time tu la aku tgh sahur.. tp ape kaitan mimpi ngan sahur?? hehe..cmni, ms aku tgh makan tue, tetb je mak aku sound adik aku yg plg kecik.."eh, ni awat yg senyum2 time tido ni"..n adik aku yg mamai2 pon jawab "mimpi lawak la mak".. boleh eh cmtu?? mak aku asyik tye mimpi pasal ape, adik aku xnak cite..hmm, ape la agaknye tue.. rsnya kita suma cmtu gak kot kan..kalo mimpi best, senyum2, kalo mimpi xbest @ scary mesti muke berkerut2..hehe..lepas ni nak pesan kat my hubby la..kalo aku tido dlu nk mntk amek gmbar muke aku time tido..kot2 la tgh senyum ke, masam ke, muka poyo xpon ternganga smp air liur meleleh..hehe..wat ms skarang xpenah lagik la my hubby amek muke aku tgh tido..tp yg beliau penah buat adelah record bunyik aku BERDENGKUR!! huhu..kejamnye... esok harinye boley bagi aku dengar blk bunyik dengkuran aku tue.. kuat jgk bunyinye..hhehehe..okay2..fine..
i admit it..mmg aku berdengkur..tp time penat je tau..betol, betol, betol n betol penat je..hehe...mengc0ver diri itu perlu okay...ape pon "sayang!!..i Luv U..." *kissing*

2 comments:

pizet77 said...

nasib la laki aku x record cuma cita blk apa aku buat wktu tdo...haha cuma apa yang aku buat tu agak pelik2 n x leh cite kat cni agak privacy...hehe

eikasyaza said...

haha..berdengkur itu boleh dikategorikan sbg normal la kan..2 psl boley cita 2..hehe

 
\