BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, August 12, 2009

Tali Pinggang Keledar

ari ni aku da settlekan saman sit belt ari tue..mmg xsalah la ape yg aku denga..bapak polisi 2 bgtau RM 40..hehe..kalo 20 hb nnt still xbayar, rsnye bertmbh kot byrn..huhu.. alang2 ofismate aku nk p check dienye saman, aku mntk tolong bayarkan skali.. die plak kene RM 200 sbb langgar lampu merah..ninoninonino....


da settle..xmo dah kene saman..huhu

p/s : bapak polisi, sayep akan berusaha bersungguh2 utk pakai sit belt..jgn saman saye dah ye

5 comments:

ppb_ppkp said...

lorrrrrrr.ape ni dik oittt.. xpakai sit belt ek..sama mcm akak ko ni..hahahaha

eikasyaza said...

huhu kak imah..hanyut 40 hengget...ble mkn chic chop tue....

pizet77 said...

usaha untuk pakai seat belt or usaha untuk elak bapak polisi bila x pakai seat belt...haha

my said...

eika!!aku xdak blog sbb aku rasa xdak yg menarik pun pasal aku untuk dikongsi,,hehehe,,aritu aku da baca blog hang tapi x dan nk drop komen..hehehe..wehhh apa cita hang??? bulan 12 aku akan bergelar bini orang macam hang gak eika,,hahahahaha

eikasyaza said...

mysarah!!!! finally..aku tgu jgk..mn la mai ni xlawat2 belog aku..hehe.. dah nk kawen dah hg eh..congrats..jgn lupa anta kad...huhu

 
\