BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, November 15, 2010

"cinta syyhh" - Uncle Seekers dan mantan Tengku Permaisuri Selangor


Yang Teramat Mulia Cik Puan Besar Selangor Datuk Amar Siti Aishah binti Dato Seri Abdul Rahman

vs




Uncle Seekers


Assalamualaikum semua... selamat hari isnin (eh, ade ke)... Anyway berbalik kepada tajuk di atas, semalam i n hubby ada terjumpa blog si uncle seekers ni & kitorang terkejut dengan pendedahan yang uncle buat mengenai percintaan beliau dengan mantan permaisuri Agong ni...

Macam2 la yang uncle ni cerita... sampai letak koleksi gambar diorang.. perlu ke uncle bukak aib orang... Allah S.W.T sendiri menyimpan aib kita tapi kita pulak yang mengaibkan diri sendiri.. ape ni uncle... korang baca sendiri la blog uncle ni and korang sendiri boleh nilai mana yang betul dan mana yang salah..

Siap ada part 1-6 lagi.. panjang sungguh kisah percintaan diorang tuh... adey.. kesian Mantan permaisuri, dimalukan sekian rupa... kot ye pon, jangan la letak gambar and message korang untuk tontonan umum... jaga sikit la privacy.. kan i dah baca... tak tau apa motif uncle buat semua ni...kalo ditanya pendapatan tanpa penilaian lebih lanjut mmg uncle seolah2 mencari publisiti..

Korang google sendiri, memang banyak gambar romantik uncle seekers kita ni dengan mantan permaisuri siti aishah... Nauzubillah... Allah sahaja yang tahu kebenarannya... dah2.. korang boleh baca cerita diorang dengan lebih lanjut kat SINI dan ini pulak blog yang menghentam uncle


p/s : i still xpaham... uncle claim dia mazhab wahabi...apakah??? boleh pegang anjing??? xpaham... ape nak jadi dengan dunia sekarang... kalo baca kebanyakkan kenyataan uncle ni boleh buat orang confuse... ish2... jangan lupa baca SINI sekali ye kawan2


4 comments:

cik Nemo said...

baru jugak baca pasal ni smlm...terkejut okeh!

thewhoot? said...
This comment has been removed by the author.
thewhoot? said...

seekers cam gampang..visit hi blog dlu..carik pub lebey kot

~fais~ said...

seeker cm ade bndfe yg die nk smpaikan..
npe?? kte xtahu..
tp die mmg jahat!

 
\