BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, November 27, 2010

Laki aku Nak Kawen Lagi!!!!!!!


Actually i yang pinangkan pompuan tu.. Namanye Yati... i paksa hubby i kawen walaupun i tau bukan itu yang dia nak... hmm... i buat semua tu sebab sayangkan hubby i.. I nak dia rasa happy bila dapat zuriat sendiri. i pon boleh tumpang happy kan... Hari yang dinanti telahpon tiba.. Hari pernikahan mereka... I rasa gembira, tapi dalam masa yang sama i rasa sedih yang teramat sangat.. i ingat i nie kuat, tapi tidak! i xmampu nak hadapi semua tu.. Bohong la kalau i yang merelakan semua tu terjadi... I terpaksa... I xboleh nak tengok hubby i terima nikah tu, lalu i menyendiri.. 15 minit berlalu, i anggap semuanya telah selesai.. tetiba pintu bilik diketuk.. hubby i datang dengan senyuman... dia bagitau "abang xkan kawen len sayang... kita redha je la dengan apa yang Allah tentukan untuk kita.. kalau Dia xnak bg kita zuriat, mesti ada sebabnya... Kita doa je la apa yang terbaik untuk kita... Yang penting kita bersama..."

|
|
|
|

Hukhuk... tragis siot... tu la orang kata xbek tido lepas subuh.. kan dah termimpi yang merepek and bukan-bukan.. tapi ngeri jugak la... Xmo2.. Jangan harap la nak bagi laki i kawen len... No no no... No Way!!

17 comments:

mamawana said...

So scary...

annazanariah said...

uihh.. ingat betul2 tadi.. scary...

::fadxieza:: said...

fuh..mimpi ghupenye..
hehe..

zureen said...

haha~

gabanMorka said...

sunat laki kawin banyak...haha

zmah said...

Wah!suspen je ingat kisah BENAR!

eikasyaza said...

u ols suspend, i nie yang mimpi lagi berdouble2 suspend tau... rs nak nangis je lps bangun tu taw... sib baik mimpi je... hehe

Faizal n Fashitah said...

Lerrr...ingatkan kisah benar tdi...

Dark Half said...

x nak payung emas ke?hehe

shatooman said...

ceh..ingatkan kisah benar... mula2 dh pikir, "aish~ baiknye dia, bg laki kawin lain." last2 ternyata pompuan mmg sama.. mana blh berkongsi..

eikasyaza said...

hoh, tau xpe.. xdenye nk kongsi2... uh!

Miss Yaty said...

hahaahah...mimpi rupenye......lawaklawak..

zulkbo said...

salam...
alhamdulillah..
bila dah bersuamai nanti
berpayung emas la anda..

cik ain said...

ha3...kalau betul terjadi cmna ek....

eikasyaza said...

cik ain.. kalo btol jadi, mmg speechless... arrgghhh... mintak simpang oooo... kan gurls2 luar sn???

Sasa Al-Sharif said...

ngeri la

Dye Kronniesar said...

tragis giler mimpi.jgn la.but biler husband jawab camtue.so nice.best sgt.rasa dihargai jer kan?hehehe

 
\