BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, November 28, 2010

Korang boleh tolong aku tak?????

Owh please, please and please lagi... boleh tak sesape antara blogger-blogger yang baik hati lagi cantik @ kacak tolong i ???

Camni, i can baru pasang google adsense, then bila transfer dari blog Bi ke blog Bm nie, xmenjadi la plak... asyik kuar iklan khidmat masyarakat.. tadi i scroll down kat shoutmix box, rupa-rupanya iklannye ada kat situ... adey, dah google abes-abesan dah pon but still xpaham...

So, sesape otai yang dah ade google adsense tu, tolong bagi pendapat kat i jap eh... jasamu ku kenang... ehem2..


14 comments:

AISHA SAAD said...

hah?
tak reti ler....
aku pon guna yg basic2 jek. bukan pandai sgt pon. hohoh.

ReJaM© said...

Google memang tak terima blog BM, crawler die tak paham nak bg iklan ape ha ha ha...

eikasyaza said...

huh, aku ada terbc kt blog mn ntah.. ble tukar setting ke bm.. lupa daaa...

saidatul_syamin said...

dulu dah penah buat google adsense. tp kuar khdmat masyarakat je. igt kan x menjadi. tp, die ad timing gak. cam nuff la. x taw la betul ke x cz kt blog sy die bertiming. skang da buang. haha !

Bo the Nerd said...

Dari pengalaman saya dgn GA, dia akan bertukar kepada khidmat mayarakat sebab entry dah lama tak buat in English.
Cuba buat 1,2 entry dalam English dalam minggu ni. Jgn buat daam BM selagi still pesanan masyarakat tu keluar. Mesti ada punya lepas tu. Insya'Allah.

www.boisanerd.blogspot.com

cik nUnU said...

kite pun xreti nk gune...hihi

Anonymous said...

iklan yg keluar base kpd kandungan posting, Google dah tetapkan bahasa-bahasa tertentu sahaja, setakat ni Google belum support BM, so penyelesaiannya cuba buat 2-3 posting dlm BI seminggu. Kalau malas nak buat pergi je kat articlebase.com , ambi artikel kat situ dan gabungkan dgn video dari youtube... comfirm bekesan

INDONESIA SIAP BERSAING DI SERP said...

wah..sudah punya akunt GA ya..?? Mantap...

shatooman said...

GA tak layan blog BM.. skop pelawat utk blog BM amat terhad.. sebab tu GA hanya kuarkan iklan kat blog BI.. nk tahu lebih pasal GA, try tnya blogger bludianthus.. dia ada pengalaman pakai GA. try pergi www.bluedianthus.com

nazirulhazwan~ said...

kenape x pakai nuffnang jer beb??
lg mudah dan bagus

nkara said...

aah..GA aku pon kat dalam shoutmix..
pelik

CheQ PP JoY said...

rasanye, sekarang shoutmix memang da attach dengan GA..sebab fy pon ada..pelik..

FiZ said...

eh samela...tp rse sy punye kes takde pun subscribe utk google adsense.tetiba je ade kt shoutmix..nape eh...

Anwar Suran said...

Jangan main2 dgn google adsense.. skali kena ban sampai bila2 x bole join lagi.. make sure blog diupdate slalu dan juga berkualiti ok

 
\