BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, November 24, 2010

Give Away

Hello there... mood nak join give away dah kemabli...awww... walaupun dah give up sebab xpernah menang and bernasib baik, i try jugak lah sekali lagi sebab hadiahnye mmg marvellous! handbag u!!!! harus la join kan... i kan gile kumpul handbag... owh..

Anyway, i terjumpa 1 blog yang menganjurkan give away nie iaitu Abby Online Shopping (kelly Amani Online Shopping).. 1st time i masuk blog penganjur petang tadi.. then, tadi i masuk plak dah ade give away.. berbunga-bunga la tengok kan.. hehe..

Okay back to bussiness. Pihak Abby Online Shopping menganjurkan first give away diorang bermula sekarang hingga lah 15 Disember 2010. Lambat lagi tu. So, korang boleh la join sebab hadiahnye sangat lah lumayan seperti yang korang boleh tengok di dalam banner diorang di bawah :



Syarat-syaratnya pulak sangat lah simple iaitu :

1.Warganegara Malaysia ~ Saya orang Malaysia.. Ada Mykad lagi
2.Yang betol-betol berminat ~ Yup..Memang berminat tau.. sebab tu excited nak join nih
3.Mempunyai blog ~ of course la ade..
4.Kene Buat benda ini.. :)
|
|
|
|
a) Be my Followerrr ~ DONE!!

b) Letakkan Banner Give Away Ni kat Blog Korang ~ DONE!!

c) Komen Sedikit Pasal Blog Abby Online Shopping ( yang membina ) kutuk2 tamau!! :p
~ My comment is Blog Abby Online Shopping ni memang best sebab barangan (beg2) yang dijual memang cantik-cantik dan menggugat jiwa i nie.. hehe... Tapi memandangkan Blog Abby Online Shopping ni masih baru, pihak beliau mengambil langkah yang tepat untuk mempromosikan blog serta jualan kepada blogger-blogger di luar sana dengan menganjurkan give away ini. Cadangan i, untuk untuk mengembangkan dan mempromosikan lagi give away tersebut, penganjur boleh la meletakkan link blog di
MALAYSIA Giveaway ini kerana InsyaAllah akan mendapat sambutan yang lebih menggalakkan. Wah.. panjang lebar lagi..

d) Kenapa pihak Abby Online kene bagi Hadiah ni kat korang..??
Alamak... ni yang i kurang pandai... kenapa eh?? 1st, i memang handbag n purse addict... memang suka sangat kumpul handbag tapi kalo dah sengkek, cuci mata pon jadi la... 2nd, mungkin sebab yang utama ialah i yang terawal yang join give away ni. 3rd, i xpenah lagi menang mana-mana give away (seday x?? hehe) and last but not least i memang nak handbag you... ahaha...

e) Ucapan yang terbaek tuk Blog ini...hihihihi...
~ to
Abby Online Shopping (kelly Amani Online Shopping) semoga berjaya dalam online shopping bisnes ni dan bersabar dengan segala cabaran. Jangan mengalah sekiranya ada masalah-masalah yang timbul. Bukan senang untuk menjadi senang dan bukan susah untuk menjadi susah. Dengan kesabaran yang tinggi akan ada ganjaran yang menanti okei.. All da best in everything you do.. Keep the good work okei... InsyaAllah ada rezeki menanti.. (^_^)

DONE!!!

Kepada anda-anda semua.. jom la ramai-ramai join Give Away ni...
Klik gambar di atas @ banner di sebelah untuk terus ke blog penganjur ye...

13 comments:

shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] said...

good luckk!!!

mahira oya said...

gud luck..interesting

princeduyong said...

semoga terus mencuba...

Nesa Wazir said...

smoga bertuah ye:D

saya_arief said...

all the best.

zmah said...

Selamat Berjaya...kalau menang kita kongsi tau..

DaHLia said...

wahhhh menarik ni...
ada masa nk join ler..
thanks eika :D

Jom Baca Entry Dahlia: Jumlah Pendapatan dari Nuffnang

fara said...

gudlak :)

Ain Zulaikha said...

good luck :)

mzhany said...

gudluck...

eiela said...

gud luck untuk contest nih ok.

Latest Entri : Hati-hati Dengan Penipuan SMS

Faarihin said...

good luck ye tuan umah.. (^__^)

mummynana said...

tahniah dear... ;) thx btau.. klu idak akak pun tatau...

 
\