BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, January 3, 2011

Kain Sulam (Saya budak baru belajar)

Assalamualaikum... ish... malu sebenarnye nie... tapi nak promot jugak lah... actually i dah lama merancang untuk try bisnes online... alhamdulillah akhirnya tercapai jugak.. So, nak promot la barang yang nak jual... ehem2.. Kain Sulam dari Indonesia... Contoh macam kat bawah nie :




Cantik kan?? Harga pon berpatutan.. Murah2 je (boleh survey kalo xcaye).. Kain pon sangat-sangat cantik dan lembut.. Erm, kalo berminat boleh ke blogshop i yang 1 lagi kat GREEN HOUSE ye... banyak lagi kain yang still available... Tolong support orang baru cam i ye.... hehe... Jom beli kawan2... (^_~)

BOLEH ADD I KAT FACEBOOK YE..........

EIKA'S SHOP
(for more photos)

7 comments:

ibuintan said...

tahniah..teruskan usaha, moga berjaya

eikasyaza said...

Tq so much.. jemput2 la pilih..hehe

M a W a D D a H said...

wahh..dah ade bisnes sendiri..bagus lah..adah sokong!!! :)

adah pun tercari2 gak bisnes online nie...huhu...

nak g usya la blog satu lagi...hihi

odah + one = odahone said...

bagus! gud try! berblog smbil berbisnes 2 in 1...keep up the gud work...

hans said...

wah
lepas nih lagi hebat lah kamu

P/S : Belia Benci Kuliah Minggu Pertama!

Aliesya♥Amani said...

gud luck dear!! chayok2!!!

BUNGA said...

semoga terus sukses!! :)

 
\