BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, December 12, 2010

Jom kita vote Blog Uncle Seekers...

I selalu follow perkembangan blog uncle seekers nie.. just for fun and untuk latest info pasal Queen Aisyah.. hari nie bukak blog uncle tu ade plak polls untuk readers @ viewers vote.. i pon dah vote.. of course la vote untuk tutup blog uncle seekers tu kan.. untuk elak perkara ni berpanjangan, better untuk tutup blog uncle tu..kita sendiri xtau kebenaran cerita2 uncle tu tapi xelok la nak mengaibkan Queen Aisyah yang disayangi dan dihormati rakyat tu.. banyak lagi cara lain yang boleh uncle buat untuk tegakkan kebenaran (if betul la kan).. cuma perlu cari channel yang tepat je.. Hanya mereka yang terlibat dan Allah saja yang tau mana yang benar dan mana yang salah.. Tapi kewujudan blog uncle dengan menceritakan perkara-perkara tersebut dah membangkitkan kemarahan banyak pihak... Uncle sendiri pon banyak mengeluarkan statement bagi i ada kalanya terlalu riak.. xelok tu.. then, letak gambar2 pompuan seksi.. xpasti ape tujuan.. pelik btol la.. i baca komen-komen kat post uncle tu... ramai yang mengeji and hanya sedikit yang memuji.. Yang mengutuk tu pon disebabkan tindakan uncle sendiri dan disebabkan diorg sayangkan Queen Aisyah.. Ramai jugak yang bagi advice kat uncle.. Harap-harap uncle terima dengan hati yang terbuka.. Takde sape yang suka @ minta diaibkan.. Even, Allah menyimpan aib hamba-hambaNya.. Kat bawah nie ade result daripada soalan-soalan yang dikemukakan dalam polls tersebut :

Ahad, 12 Disember 2010 (jam 13:22)

Apakah yang ada mahu dari saya?

Maklumat tentang paranormal 32 (6 %)
Pendedahan tentang Permaisuri Aisyah 94 (18 %)
Hentikan pendedahan tentang Permaisuri Aisyah 60 (11 %)
Pendedahan isu-isu lain 26 (5 %)
Kekalkan semua komen negatif 6 (1 %)
Padam semua komen negatif 6 (1 %)
Tebitkan buku "Cinta Syyhh" 81 (15 %)
Tutup blog ini 214 (41 %)

Votes so far: 519
Days left to vote: 20

22 comments:

Cahaya Kehidupan said...

betul tu...tak elok mengaibkan orang..lebih baiklah uncle seeker tutup blog dia..semoga dia diberi petunjuk dan hidayah untuk bertaubat...huhu

eikasyaza said...

betul2... amin.. harap2 uncle dapat pengajaran la kan..

h A n Y S said...

masa 1st time baca blog uncle ni, hanys pon tekejut,dah macam mengaibkan lah..lepas tu, ada tanda2 riak n bangga kononnya queen aisyah cintakan dia, tp dia tak..ish..ttp je la blog tu..nak undi jgk la! hee..:D

eikasyaza said...

jom2 undi ramai2.. hehe

Myra Arshad (: said...

huhu. nanti nak vote jugak. tutup je laaah =.=

ASaDa RyutaRo said...

mengaibkan orang lain bukan perkara bagus pun. kita pun taknak diri kita d aibkan.

kalau tak nak orang aibkan kita, tak yah la kita nak aibkan orang. ;)

bak kata omputih, 'what you give you get back.'

eikasyaza said...

Myra : sila2 vote jgn malu2

Asada : btol tu.. sokong!

Mama_Fatin said...

betul2..ntah ape la niat dia sebenarnya.. giler glamer kot

mummynana said...

dunia blog jadi macam-macam sekarang. lamam-lama nanti takut blog pun diharamkan. isk. tak bestnye! FB pun kata mahu di haramkan. sabar je la. mmm

pN.rOs said...

betul2....
sokong gak tutup jer dri tros berlarutan

si para para said...

sape uncle seekers tu...tak kenal pun.

atOn said...

hohoho..aritu ade terbukak blog uncle seekers..aish! mmg brani mati lah entry2 die..huh~

psstt!!
dah pos kn kura2 blom??
masih menanti ni..haha~
anyway, awk kene tag lar.. :D

Teah Flop (: said...

ape link uncle seekers tuh?

PuPeL said...

salam..ziarah sini..mari undi blog pupel liyana untuk BLOG PILIHAN MALAYSIA no 137 di sini http://bpm-undi.blogspot.com

Chaoi said...

die tu dah tak betol ah..pelik2 jer..

Encik MamaT said...

mcm mereng je unkel tu... haha

Nurul Kornain said...

mcm2 la zaman skarang ni.

eikasyaza said...

nie link uncle tuh : http://uncleseekers.blogspot.com

Cempakamelati said...

ya betul..tak baik membuka keaiban orang lain..nanti Allah akan membuka keaiban dirinya....harap uncle seekers tutup blog dia.

cik zaza said...

btul tu..hrp lepas tutup blog dia dpt kesedaran dr situ..insyaAllah..

kakyon said...

tak baik mendedahkan aib orang lain.tambah pulak orang penting dlm masyarakat kita..

Encik MT said...

ya! mari tutup blognya! haha!

 
\