BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, December 19, 2010

Saya Gay... Saya Okay...

Eh, eh.. bukan i yang gay tau... i straight you.. haha.. ni ada 1 video pengakuan daripada Azwan Ismail yang menyatakan dia tu gay dan dia okay... Kelakar, geram, sedih, takut dan lain-lain perasaan bercampur la bila tgk video tu.. ntah la.. ada sesetengah kata yang video tu sekadar lakonan semata-mata... but, to me walau ape alasan sekalipon, benda tu xpatot didedah kepada orang ramai... kan dah terkeluar aib sendiri... ish.. ish... siap bagi nasihat kat gay-gay luar sana supaya menjadi gay yang tabah... geli weyh... hmm.. Tapi sape Azwan Ismail tu eh... Macam nk cari publisiti je... Ooopppsss....



Diorang xtau ke kisah Nabi Luth yang mana Allah S.W.T telah timpakan azab kepada umat Nabi Luth A.S yang melakukan hubungan sesama jenis.. Nauzubillah.. Moga Allah berikan mereka pedoman...

p/s : to those kawan2 blogger yang ade tag i utk join GA @ contest, i mintak maaf ye kalo xsempat buat... jgn marah ye... sorry sangat2 sebab i kalo nak wat sumthing takes time jugak...cari ilham... hehe


21 comments:

~~waniyummy~~ said...

rugi ok jadi gay o les ni!!!!kita diciptakan sebaik2 kejadian...ade fitrah tersendiri...marilah jadi wanita atau lelaki sahaja ye!peace

aien said...

aww aww ape inih gay gay gay, muga mereka ini dberi hidayah oleh Allah untuk berubah dan mari berdoa untuk mereka2 ini, insyaAllah

eikasyaza said...

waniyummy : yep btol..sokong2...

aien : insyaAllah...amin

MyLaDYnuR88 said...

dunia da akhir zaman..entah ape la yang akan jadi pas ni

Irtiyah said...

Salam

Semoga Allah memberi hidayah kepada mereka yang telah terpesong ni. Jom doakan mereka.

aZuRa AhMaD said...

moga golongan yang mengubah ciptaan Tuhan nie..akan insaf...nikmatilah kehidupan yg sihat...

IxoR@ said...

ishhhh apa citer skrg ni....

tak segan silu mengaku saya gay....

Idalara said...

esuk lusa ada pulak perempuan melayu yg beragama Islam yg menaku dia lesbian..suhanallah.masyallah..

ctpayong said...

salam

tu namanya double dosa...

shazlea shayla @ maria said...

lakhanat betul ade makhluk cam ni..cis cis n cis

moga diberi petunjuk..ameen

hacker said...

awk..ni blog sy yg btol...blog yang awk follow ri tu sy x update dh..dah rosak..ni link baru..banyak info mnrik tntg laki n pmpn...


http://hackerz91.blogspot.com/2010/12/mutiara-doa.html

lolitasinta said...

cehh !
sesedapp rasee jee ann .
;DD

Imzainieyzulkipli said...

mmg berani mati tol orang nie...

Ciao Annin-sama said...

Tengok gaya cakap, he is a smart person. But I don't think he made the right choices in life.

Ciao Annin-sama said...
This comment has been removed by the author.
nora said...

mental kot org tu,
tak pun gile glam,
tak pun pun dia lena cabar nagn membe dia sbb dia kalah main guli

erk ok ok i dh melalut ek. sory =p

Lady not Gagap said...

engineer tu bhai. slalu nya org yg 'tinggi2' pekerjaan slalu jadi macamni. before this, yg serbuan ajaran sesat smp 200 org tu, golongan tinggi2 tu, pensyarah lah, apa lah.

tp nk buat macamna kan, dorang x pndai dlm 'aliran' lain.

btw, semoga mereka dpt hidayah dari Allah utk berubah.

rATu kEBaYA said...

yarks... ape ni.. siap pengakuan lagi.. saje nak glamour ke?

Alynn Notnot said...

i dont like the video. lagu memesongkn org yg terpesong. kan?

si para para said...

mcam2 jadi bila dunia akhir zaman..teruk betul..

n i k l i s a said...

kah kah. ape nak jadi la dunia sekrang ni. ??

 
\