BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, December 3, 2010

Perasan Tak Benda Nie???

I rasa korang pon alert jugak benda nie... Masing-masing pon dah confuse (eh, ke i sorang je)... Cuba scroll down shoutmix korang tu... ade x Google Ads?? Ade kan... Nape eh tetiba ada?? Untuk sape eh... Wat ape kat situ eh?? Boleh klik x?? Wahhhh... Banyak soal tol...


Klik gambar untuk tembesaran yang lebih sihat

P/s : Saja ja nak busy body... hehe...

21 comments:

AiDa AzRyN said...

oh my! aida baru tahu je yg tu ley hide.. huhu.. thanx cuz gtaw! :D

misz myza said...

ahahhahaa.. me pun baru perasan.. hehehehehe..

eikasyaza said...

hehe... wokey2... no hal...

San said...

hehe..boleh hide..baru perasan..haha
ok tens

azwa_amani said...

oowhh macma tu ek..macheh bgtau :)

Aril Lanang said...

aku pun dh kena..mcmana nak hide..:-)

Fiqah Alias said...

waahhh..thanx a lot...fiqah pon br tau bleh hide bende tu..(^_^) so,fiqah terus hide bende tu..huu~

apih el nino said...

berjaya hide iklan tu dengan penuh cekal hati tadi :P

aibaks said...

aibaks tak pakai shoutmix.. huhu..

Ullyana zaidy said...

a,ahh..
bwu pasan..ekekeke....

kelana fana said...

owh.. blh hide, baru best.. tengs kongxi tip..

Rafina Mimi said...

nak hide cmane ek..tolong le ajar..

BeaN MorENo said...

boleh klik tapi hasil pi kat shoutmix.com

shahrul said...

hahaha ! tak de pon kat chat box i . maybe lain jenis kot . hehe

Anonymous said...

Aku hanya menambahkan feed Anda ke favorit saya. Saya sangat menikmati membaca posting Anda.

Matika Love said...

jom ikut saya bangga menjadi blogger satu malaysia...mamat ada tag blog ni...

alinac lover said...

la yong bru thu juga

rara :) said...

benda nki semak jela. HAHA :D

biskut said...

biarkan jer.takyah klik ape pon.dari kita jer.

IxoR@ said...

perasan.

kat belog cik pora pun ada...

hide aje klu tak mo ye...

:)

apis said...

wat x heran je

 
\