BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, December 7, 2010

Sepetang bersama Dato' Dr. Fatma El-Zahra

Alhamdulillah... Event yang kitorg anjurkan untuk org awam dan juga jemputan berjalan dengan lancar.. even hari cuti ramai jgk yang datang.. erm, ceramah hari tu bertajuk Sepetang Sulaman Kasih Bahagia yang disampaikan oleh Dato' Dr. Fatma El-Zahra a.k.a Ustazah Fatma El-Zahra... Memang best sgt.. rasa cam xcukup je 2 jam tu kan... i jadi urusetia untuk hari tu... lagi best boleh dok tepi stage and lagi clear ble dengar... banayk ilmu dan doa2 yang ustazah sampaikan.. for me, ustazah sangat2 ceria, peramah, suka bagi nasihat n xkisah melayan even letih... banyak ilmu2 mengenai rumah tangga dan petua untuk happy... yang i paling ingat adalah sentiasa bersedekah... xsusah pon... senyum je.. sebab senyum tu sendiri adalah sedekah... 2nd, sentiasa memaafkan... biarlah sakit di hati, sekiranya kita memaafkan, InsyaAllah kita akan menjadi lebih tenang.. Ade banyak lagi yang disampaikan... Semuanya petua untuk menjadi bahagia..

Erm, lps tu plak i n yang lain2 kena anta ustazah kat airport.. i tolong check in untuk ustazah.. Kesian ustazah... w/pon penat tetap je layan soalan2 kitorg.. dah tu, banyak nasihat plak tu... best sangat2... harap2 masa ke depan nnt i ade peluang lagi utk jmp ustazah...


p/s : suka kena peluk ngn ustazah... hehe...

28 comments:

Kalamhati said...

alhamdulillah..bertuah dpt jumpa org berilmu mcm Dato' Dr ni..=)

eikasyaza said...

tu la.. syukur.. hehe

zmah said...

Bertuahnya dpt bertemu dgn penceramah popular.Makluman segala komen kekal di artikel akan akan cuba balas,komen dis.MiX dikhuatiri terlepas pandang.Kami akan ride di Indonesia,blog tetap update silalah dtg berkunjung.

|| a - j . E . E || said...

suke Dr fatma nih jugak. die comel. dan tegurannya tak menyakitkan kan? hehe

eikasyaza said...

zmah : hehe..mmg bertuah..ok2..noted

|| a - j . E . E || : xla.. dia sgt2 ok

izyanty collection said...

saya nak juga...

jom jion my GA

http://izyanty.blogspot.com/2010/12/1st-give-away-izyanty-collection.html

MamaYatie said...

jelesnya!! dah lama teringin nak jumpa dia..admire ngan dia

YOUsoF said...

Waah bagusnye dapat jumpe Dr Fatma.. ;)

*Terus ingat nasihat yang sempat dia bagi tu ye..

(One) SiTi* said...

wah...!!
awak, amek tag kat sini,

http://wansiti.blogspot.com/2010/12/tudung-giveaway.html

BENA said...

wahhh besnye die dapat jumpe ustazah ni depan2 mate. bena tgk lam tb jek selalu . heee~

Sephi Sephia said...

Salam

Ceramah dan halaqah Dr. Fatma sangat bagus sekali. Bertuah awak dapat bersua muka dengan beliau.

Shira Shafrida said...

suka tgk Ustazah nih..

jemputlah baca entri baru, ia ttg kecantikan wanita..Kecantikan Luar Biasa yang Tiruan, Akhirnya Menjerat Diri.. Ingin Salahkan Siapa?? di shirashafrida.blogspot.com

Mat Pintu said...

wah...ustazah ni slalu ceramah bunyi dialek kelantan sekt2. kabarnya suami dia org kelantan. suka

Syima Emi said...

dulu masa sek men pernah ustazah ni dtg sekolah bg ceramah.. ada la 8-10 tahun lepas.. lupa form berapa..mmg best.. masa tu ustazah tak dapat datuk lagi dan rasanya mmg tak glamor mcm sekrg.. skrg selalu tv kan.. tapi mmg best sgt cara penyampaian dia.. org arab cakap kelate... hehehhe...

+akufobia+ said...

hee.mesti best kan.

eikasyaza said...

kawan2.. mmg sgt best.. a'ah... ustazah kawen ngan org kelantan.. dlm ceramah ade la bunyi2 kelantan sikit2.. comel je org arab ckp kelantan..hehe

toyolkiut said...

ustazah tu memenag best..
ceramahnya seronok d dengar..bertuahnya dapt bertentang mata dngnnya..

Cik Su said...

best nye dapat jumpe ustazah nie

Cma Shiema said...

eika,,seronoknye dpt jumpe Dato dr ni...betuah bdn...mesti byk ilmu yg diberikan...

BeaN MorENo said...

saya teringat arwah nenek bila tgk muka uztazah ni

WAHIDA ALIAS said...

huiyoo...anda sgt bertuah!!

Myra Jay said...

Wahh.. bestnya dpt jumpa ustazah Fatma, Myra pn suka dengaq segmen ustazah.. :)

fatin hanani said...

hehe nasiht ustazah tu kena ingt tau hehe
bestnya...
nmpk gaya mcm spoting ja utazah tu :)
bertuah sangat hehe

Cikgu Fikri said...

wah..
untunng dpt jumpa beliau..
tahniah!!!! :)

Whitetulip Tales said...

I minat ustazah nie..penuh keibuan..tahniah krn anda adalah org yg sgt bertuah..dpt jumpa ngan ustazah Dr. Fatma..

Nashays said...

best nyer dapat jumpa ustazah fatma..

UglyPooh said...

sronoknye..:-)

♡ Sutera Kasih ♡ said...

wahhh..seronoknya dpt jumpa Dr.Fatma..suka sgt kt dia..sgt berilmu :)

 
\