BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, December 29, 2010

Result untuk Kenali Personaliti Diri

Ehem2.. so sorry to you guys sebab lambat update... bizi sikit dengan kursus.. balik rumah dan macam sotong... hehe... lembik la tu... blogwalking then zzzzz... Okei2, xyah merepek banyak2.. kat bawah nie ade result untuk PREVIOUS ENTRY... hope korang semua enjoy n betul x dengan peribadi diri korang eh... Bukan i yang kata tau tapi penceramah tu yang bgitau... dia dah 15 tahun berkecimpung dalam perkara tersebut dan mahir menilai seseorang... hehe... tapi sebelum tu kita tengok dulu sape yang pilih Bulat, Segitiga, Segiempat tepat, Segiempat sama n Spiral ye...

Untuk Bulat :


Iemoc B0NgoK
fathiyyahISMAIL
monica
fatinsyaz
platipus
rafiqa
kay yea
nur-win
Atteya_Azmi
nunu
wana_love
miEza
Ms. Dyla Qistina
Izyanti
DUHKON :'I
nekkenproject

Untuk Segitiga :

Hanis Azla
Sya Syazana
niesa afrina
SweetSyaza
Suraya
starsyeea
NadiRah

Untuk Segiempat Tepat :

cahaya M A T A ku
pearl apple

Untuk Segiempat Sama :

Jo Qusary

Untuk Spiral :

myssmie
.: iEyLa :.
hida.hadi
ayisy
Ashiya Mizuki
Amoi MiyaSya

Uishh... majoriti memilih bulat... hehe... xpe2.. setiap bentuk ada maksud tersendiri..

Bulat : Faktor luaran banyak mempengaruhi anda untuk membentuk peribadi diri dan tingkahlaku. Sifat anda boleh berubah mengikut faktor luaran. Contoh : Pengaruh rakan sebaya lebih kuat berbanding dengan pengaruh keluarga. Untuk parents, penting ye untuk kenal peribadi anak kita and kalau dia jenis bulat, perlu ambil tahu tentang kawan-kawannya. Individu ini juga sangat rajin tetapi lebih suka menunggu arahan (dalam pekerjaan)

Segitiga : Faktor dalaman sangat kuat kerana pembentukan peribadi oleh keluarga sejak daripada kecil. Banyak ikut perangai dan perwatakan ibu @ bapa. Cara kerja lebih terarah, fokus, berdasarkan kehendak, tersusun dan bila individu ini (contoh : bos) bertanya, perlu kemukakan maklumat yang dikehendakinya dan tidak suka sebarang alasan.

Segiempat tepat : Tahap kerjasama adalah terbaik. Lebih mementingkan orang lain daripada diri sendiri dan bertindak mengikut keadaan. Akan tetapi individu ini tidak boleh bekerja berseorangan.

Segiempat sama : Individu ini sangat pandai menyimpan rahsia dan kuat pendam, Ikut standard dan sangat berpotensi untuk bekerja / belajar dalam bidang Kewangan, ISO, pentadbiran dan lain-lain.

Spiral : Individu ini dikatakan kuat seks... Eh, xde la...gurau je... Anda memang diperlukan dalam mana-mana agensi kerana mempunyai pandangan yang luas dan lain daripada yang lain. Sekiranya diberikan soalan, jawapan yang akan anda berikan adalah luar biasa.

p/s : kalau korang p interview dan diorang bagi soalan macamni, korang kena pilih bentuk segiempat tepat ye sebab agensi mahukan dan akan pilih orang yang boleh bekerjasama dan bertindak mengikut keadaan.. Erm, bukan i yang kata semua yang kat atas tu tau, i just nak kongsi apa yang i dapat.. heee :)


27 comments:

Jo Qusary said...

ada sket kesilapan... saya pilih segiempat sama (square)... ada tulis dlm komen entri lepas, bukan segiempat tepat... harap maklum

myssmie said...

adakah itu bermaksud, SAYA KUAT MENJAWAB? DAN JAWAPAN SAYA ADALAH SUPER DUPER COOL? yeah!! like~ muahahaha... time interview, tukaq plak.. pilih seperti disyorkan..mekaseh =)

lemoc b0NgoK said...

spiral uh kuat seks..??mnyesal tak plih yang uh..hahahha :P

starsyeea said...

erkk...kalo nk pilih segitiga jgk time intebiu aci tak? segitiga pon best ape...nanti pelik lak pengintebiu tu sume org jawab same je kn...aha...

btw...thanx!!! i loikee...:)

fathiyyahISMAIL said...

wahh . thanks for the information !! sangat berguna nanti nak interview . hehe :D

thanks a lot :D

eikasyaza said...

okey Jo... nnt i tukar... hehe.. welcome korang...no big deal..

Jo Qusary said...

Yay, sudah ditukar... terimasss

noorafzan said...

bentuk2 pun boleh tengok personaliti diri ka.

NadiRah said...

wahh!!! terbaik ar segitiga..hhihihi

nekkenproject said...

Woouw~ Begitu rupanya :D ... maklumat berguna~

kay yea said...

haha..maybe la cm betul :D

monica said...

tq..ada yang betul juga ini.. :)

Sya Syazana said...

:) Thanks for the sharing^^

Hanis Azla said...

eh, mmg ada yg betullah.. he..he..

putERi-kAtEk said...

saya suka petak2...hehehhee

Amoi MiyaSya said...

hahah . btw , thanx 4 d info yeah :)

niesa afrina said...

same lha jugak dengan perwatakan niesa . btw . thankz yaw !

Izyan Nadiah said...

wow

SweetSyaza said...

wah,dah tao....
ermm thanx info sgt berguna kalo kene interbiu nanti..heheheks

Jo Qusary said...

masa interview ada tanya soklan ni ka?......

(terpegun jap)

ayisy said...

Huhuhu... Spiral...spiral... :)

Ashiya Mizuki said...

hahaha...bikin terkejut jerk ayt 1st 2...hehehe

Fiq said...

segi empat tepat.

hurm. i love the kesaksamaan la yang.. hehehe

eikasyaza said...

Jo Qusary : ikut agensi la... kalau ada soalan mcm tu... hehe

suraya said...

lebih kurang la maksud segitiga tu ngan sifat sue.. hehe..

pearl apple said...

hahaaa...ermm...agak tepat jgak seket..hurmm..thanks yaa~~t kongsi-kongsi ag tau...apple suka benda2 macam nih..i like~~

Anonymous said...

I've on all occasions liked things like sand clocks, lava lamps, and the like to good of virtuous fritter away all at once staring at it as a cut of catharsis. In a opportunity, it helps me with meditation, to reduce emphasis and decent deem in the air nothing. That's why since I was a kid, in preference to of dolls and cars I've always cool more of such pieces like sand clocks, lava lamps, dulcet boxes etc. So I was most pleased when I establish the[url=http://www.dealtoworld.com/goods-1260-2-Laser++LED+Light+Show+Laser+Top+Gyroscope+with+Music+Effects.html] 2-Laser + LED Shine Show Laser Crown Gyroscope with Music Effects[/url] from DealtoWorld.com under the aegis the Toys section. It's like a musical box, a spinning head, and a radiance verify all rolled into one. Which is prodigious diversion! The gyroscope wishes concoct for about a minute. The laser slight pretension with accompanying music makes this gyroscope a measure unequalled bauble that my friends have also been most amused with.

My dogs are also fair eccentric nearly the laser gyroscope I got from DealtoWorld.com. They evermore cleave to the gyroscope as it spins, although at earliest they kept barking at the laser insight accompany, and also because it produces music. But after they got used it, they've stopped barking but virtuous keep following the gyroscope whenever I start spinning it. Kids are also bonny amused alongside it. Sometimes it's moral to take pleasing toys on all sides the ancestry so that you can go away the toy on while the kids are being amused or playing with it while you open to provide for viands or get changed. The gyroscope is unified such fool with with this purpose.

The gyroscope I bought from DealtoWorld.com has a dragon as a intent plot on it, and produces a gegenschein accompany with red, obscene, and unripened colours. Take a look at the pictures I've uploaded of the gyroscope with laser incandescence show. The music produced from the gyroscope is not that expert but allowable sufficiency to entertain any supplementary roomer to the house. The gyroscope is red and negro, making it look exceedingly cool, and somewhat masculine with that dragon imprint.

The music dismount attack make clear gyroscope runs on 6 LR44 batteries, which are replaceable anyway. I've also acclimatized this gyroscope to eye-opener my girlfriend during our anniversary celebration. I did the cheesy thing of decorating the pension latitude with roses and when I led her in, I started up the gyroscope as affectionately so that the laser torchlight clarify produces a romantic effect. I also had some battery operated candles so all the sunrise effects created a rather mawkish atmosphere. She loved it, not later than the way, to my relief. I also bought the candles from DealtoWorld.com. These days it seems to be my oversight shopping put suitable all gifts and ideas in compensation fancied occasions.

Since Christmas is coming, this laser go down show gyroscope can maybe be a great Christmas give-away looking for the toddler or methodical the favoured! Alternatively, the gyroscope can altogether be a polite totalling to the established Christmas decorations. I can imagine placing it near the Christmas tree and maybe spinning it when guests succeed in the house. Looks like [url=http://www.dealtoworld.com]DealtoWorld.com[/url] is getting my subject yet again!

 
\