BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, December 2, 2010

Membership aku dah jadi ordinary!!

Owh... sedih rasa.. baru semalam i dapat tau.. hukhuk.. sampai ati u Nuffnang... hehe..
So, haruslah tanya Abg Robb kan.. Dan rupa-rupanya baru i tau i dah menduakan Nuff dengan letak link Youthsays.. Owh.. i memang xtau... ingatkan okey je macam kalo letak Google Adsense.. I just nak raise up my hand to stop child abuse... tu je... Tapi terpaksa la buang suma link-link Youthsays tu kan demi Nuffnang... Hmm..



Hi Afeeka,

Glitterati membership is an automated process. It\'s given automatically to a blogger\'s account if all his/her blog(s) registered with us serve Nuffnang ads publicly at all times and none from our competitors. In addition to that, the registered blog(s) should also be active and has at least 1 visitor in each day or else our crawler will mark it as a spam blog and this will affect your membership status. Should your blog be free from any conflicting activities, you\'ll receive your Glitterati membership in 4 days time.

Your status is affected you have campaigns/links from Youthsays in your blog. Kindly remove it and you\'ll be Glitterati in due time.

Cheers,
Robb Chew
Blogger Relations Executive

Nuffnang Sdn Bhd

www.nuffnang.com.my


So kawan-kawan, jangan letak link Youthsays kalo xnak status Gliterrati tu hilang eh sebab kebanyakan kempen Youthsays sama dengan kempen Nuffnang.. Macam pesaing la... Lagipun banyak faedah Gliterrati nie.. Contohnye boleh join kontest and Nuffnang event,
Advertorial Opportunities and macam-macam lagi lah..

p/s : eN. nUFF, bagi balik status i yep.. TQ.. hehe

22 comments:

Jank said...

tu la afeeka, nuffnang tu mmg x suke bermadu tau hihi

Peri PiA said...

xblh,kena setia pd 1 hehe

eikasyaza said...

huhu... yela2..xcurang dah...

da[Y]un said...

dulu kan dayun pernah letak ads manga dekat sebulan jugak, then ada sorang blogger cakap, nanti nuff merajuk kalo letak ads laen, so.. terus buang.huhu

kak dila said...

sabar2....tak lama lagi jadi datin nuff balik yer.....

shakirah samsudin said...

nasib baik dapat pujuk nuff balik. ;)

izyansyazwani said...

kita mmg setia dengan nuffnang sejak dari dulu lagi ;)

bay said...

hai salam kenal

LyNn'Azlina said...

hehe..samerla..sblm ni pernah letak y/say
terus jadi ordinary! apalg anto surat cintala kt nuff tny naper
skang setia pd nuff

peacemusicbabe said...

true true. I experienced that as well, just because I didn't update my blog for a week.

Cik Peanut said...

nuffy memang x alah sikit bab2 ade yang lain ni
setia yang penting
:)

NOOR FATIN said...

jgn curang :P

laila said...

setialah pada yang satu
huhuhu

sop said...

buang link, dlm masa 4 hari.. kembali blk gli tu :)

JuanYuan said...

haha..

moral of the story..

jangan menduakan en. nuffnang tersayang..haha

Fello Ariza said...

haha..

nuff majok ngan awk..

:P

mRa amira said...

alaalala.. cian nye..
huhu.. kena jadi setia la gini

mr.curly said...

xpe2..lom tlambat kalu nk rujuk blk..hikhik

fendidahada said...

sabar eh,,taklama ok la tu...

- zuriey - said...

takpe nanti dpat balik status tue..lepas ni kena hati2

FARIZ RAZALI said...

kesian kau.. tak pe pengalaman ni boleh menjadi pengajaran kepada kau dan juga rakan-rakan.. aku pun baru tahu.. tq!!!

fyna said...

uikksss....bhy nih...

 
\