BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, May 13, 2010

contest - AKU DAN MAKANAN ITU

Klik gambar untuk ke rumah cik batuburpblur k...

ah, nampak gambar kat atas?? hehe.. that's mean i dah join another contest..lalala...
okei, contest kali ni dianjurkan oleh cik
BATUBURPBLUR.. and syarat - syarat untuk join plak adalah :

mesti jd
FOLLOWER beliau - DONE
Buat 1 entry khas utk join contest ni, copy paste banner rasmi tuh, pastu link kan terus ke blog beliau yer- DONE
anta penyertaan korang 1 keping jer PIC okeyh - DONE
(1 org ley anta 1 je PENYERTAAN tau)
pic korang SINGLE ok.kalau yg da bepunya ley je join, but dlm pic mesti mau single - DONE
yg plg PENTING, picture korang tuh mesti dgn MAKANAN tau (x kesah la donat or setakat biskut kering. janji makanan) ok?? - DONE
Ok... Selesai.. Senang je kan..pastu inform penyertaan korang kat beliau dlm comment box tuh yer - DONE

tarikh tutup: 31 MEI 2010

So, kat bawah ni gambar aku yang tengah makan dengan lahap tahap cipan walaupun tgh merajuk..hehe


8 comments:

M a W a D D a H said...

sedapnya tengok dia makan...hehehe

eikasyaza said...

hehe... orh yg makan tu lagi la sedap..yummy!!

FyZa said...

gud luck swety..=)

eikasyaza said...

tq fyza...jom la join....

Kyuubi_85 said...

sedapnya makan tak ajak org :P

eikasyaza said...

hehe..jom2 makan

Yana KenJa said...

thnx join contest..^_^

eikasyaza said...

hehe...welcome2...

 
\