BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, May 28, 2010

Good Bye 'P'


Good bye 'P'..its been two years we've been together.. banyak kenangan terindah.. disebabkan 'P' la banyak orang membuli aku di jalan raya. himpit-himpit sampai langgar divider...tapi ada juga yang prihatin bagi chance disebabkan 'P'.. Sepanjang dua tahun bersama, kita dah tempuhi banyak dugaan bersama.. kita penah dilanggar lembu...wait!!!!!!! ye memang dilanggar lembu, bukan kita yang langgar beliau ok.. nasib baik lembu tu pengsan ja.. Ketika bersama 'P' juga la accident dengan moto kapcai ngan mintak claim tak hengat.
Tapi kini semuanya sudah berlalu.. Jodoh antara kita sudah tiada. Bukan aku tidak suka pada 'P'.. tapi perjanjian kita hanya sementara... So, good bye 'P'......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/



12 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

akak sayang P, 10tahun pon takmo cabut, hehehe!!

eikasyaza said...

wahhh..akak.tu la kan..syg P tu..tp hubby ckp xrock ar pakai P lg..hahaha

TTT said...

kite xde leseeeeeeeeeeeeeeen (◕‿◕✿)
hehe
congrates lalink

Miz Kadiah said...

saya baru proses P.. Lambat lagi nak tanggal P tu.. huhuhu

iddinm said...

bagus..skg dah lulus memandu

eikasyaza said...

Ttt : tq dear

Miz kadiah : haha..xpe2..tp jgn kene buli tau

iddinm : waaahhh...ble bwk laju2..hakhak

GombakMali said...

hahaha...klako entri nih..

eikasyaza said...

waaa...bangga neh dah dpt lesen full tau...hehe

kulanz said...

wah tahniah.. kereta aku semuanya ada benda P tu.. sbb isteri masih lesen P.. tahun depan baru habis..

eikasyaza said...

xpe..P pon cool pe..just xrock je..alalala

nas said...

pergh...da ade lesen kete da....ak nie bru p moto taw...kete haram xde agy...ahahahha....:P....i follow kamo..

eikasyaza said...

i will polo u too..ehehe..nnt ade la tu..

 
\