BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, May 20, 2010

Jangan Diuji Kesabaranku

Entry Emo!!!

Korang pernah x berhadapan dengan keadaan di mana, korang dah give up dengan orang bawahan yang tak sedar diri dan degil tak nak dengar cakap nak mampos. Pening tau, sampai tak boleh nak terima teguran daripada orang lain langsung. i tau yang i memang muda and baru je masuk keje, tapi tak kan benda tu boleh dijadikan alasan yang i tak boleh marah @ tegur kesalahan dia. bangang ke apa?? menyampah tol. even, i memang hormat and susun ayat kalau nak bagi teguran. habis polite dah. kenapa orang lain boleh dengar & ikut, kenapa dia tak?? i felt like i'm useless kalau dia tak boleh nak berubah. i mean, in working matters la. hal peribadi lantak ko la.. Kalau datang keje, pagi tue, asyik bersembang je kuk kik kuk kik dengan budak praktikal sampai kan keje yang dibuat salah.
Hai, tak tau nak buat apa lagi dah. Camne orang nak bagi cemerlang kalau macam tu?? Muhasabah diri tu sikit. Buat la keje betul-betul dulu, biar orang atasan nampak kesungguhan kita, baru la dapat kepercayaan. Bengang tau tak !!!!!!!!!!!!


2 comments:

Kie-yu said...

babe~
jgn mara eh
nak bce entri tp blink2 la
pls tgk kn setting
mst ade xtutup coding blink
abes semua bkelip2 kt blog awk ni


jgn mara tau..

eikasyaza said...

la... ye ke.. xtau plak jadik cam tu..ok2..tq bgtau eh

 
\