BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, May 18, 2010

Metro Vs Other News Paper


Semalam ada kakak kat office tanya paper apa yang i selalu baca. then i jawab la.. "of coz metro yaww".. pastu dia persoal kenapa kebanyakan orang muda / belia suka baca Metro berbanding paper - paper lain. pada i la kan, Metro ni lebih santai dan banyak cerita-cerita tempatan berbanding paper lain. korang xble nak agak pon boleh baca cerita yang kita sendiri xpenah terpikir boleh berlaku.. bahasa yang digunakan pon tak terlalu skema (walaupon kadang-kadang i sendiri konpius..ahaks)

Ntah la.. kalau online pon baca myMetro jugak.. paper lain pon okei jugak tapi nak buat macamana dah i jatuh cinta kat Metro.. ada 1 hari bila balik rumah, nampak paper lain yang ada, metro xada, rasa keciwa jap.. yeehaaa..pelik btoi.. No heart feeling ok to other papers. but Metro already take my heart away.. hoho..
Eh, ke i je yang suka baca Metro? xkisah la.. janji rock!!!

6 comments:

amar haziq said...

ayah saya yg umur 48 tahun pun suka baca metro..huhu

jenguk2 lah blog saya k;)
http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

eikasyaza said...

hehe.. tu la..abah sy umo 60 ++ pon prefer metro...

Chaon Cornerz said...

lame tak membaca paper.. tatau mane yang terbaik.. hahha.. tapi kalo ade info yang best dalam paper tue mesti la bace kan..

M a W a D D a H said...

kalau ade paper terbaru depan mata, baca je..hehehe

eikasyaza said...

chaon : baca online po wokey..hehe

adah : hehe... btol3

~NURUL~ said...

Biasanya mak marah beli Metro sebab mak kate banyak iklan je.. hehhehe

tp mmg metro lebih santai.. kosmo padat sangat, Utusan.. so skema.. hehhehe :)

sekadar renungan bersama di sini

 
\