BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, May 18, 2010

Nak Tambah Trafik Dengan Cepat??

Berdasarkan kepada keadaan saya ni, sebenarnya saya bukannya pakar sangat mengenai trafik ni. Tip ni saya perolehi daripada orang lain jugak ala... macam tag tu hehe.. Terus pada matlamat sebenar post ni.. post ni saya tengok macam mlm lak hehe... sebenarnya saya dapat ni dari Matdin. Memang bagus idea macam ni hehe...

Mari baca cara-caranya:

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini.Kemudian beri tajuk yg menarik.
2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.



PERATURAN
1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.
Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.
Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).


2. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu.Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625


Kita sama-sama cuba jaya okk.... Selamat mencuba!!!

4 comments:

Shukor said...

hmmm..kurang fhm la awk. boleh terang lebih sikit x?

eikasyaza said...

huhu, awak..kite pon xbrp nak paham.. kalo awak nk, copy paste je masok blog awak, then ikot step2 tu eh..sowie...sbb kite pon kene tag je

hellioz said...

i've got a better idea
read my blog...
gyahahhaha~

eikasyaza said...

wokey2, tq

 
\