BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, May 31, 2010

Video ni buat saya happy

Luckyly i found this video..really cheers me up. Hehe.. awal-awal cari video barney nak tunjuk kat anak sedara. Tetiba terjumpa video ni.. Dah lama dah..i je yang baru nak tengok.. budak2 ni pon dah besar panjang..huhu..xkisah la.. asalkan boleh buat i tersenyum and happy..



Best kan.. cute gila charlie gelak jahat.. comel sesangat..dah banyak kali tengok pon asyik gelak ja.. hope i pon akan dapat bb yang comel cam diorang (berangan) hehe.. kalo stress len kali ble tengok lagi video nie.. enjoy!!!!!

13 comments:

~cikinot~ said...

tiutnyer..gram tgk...hehehe

eikasyaza said...

ehehe...tu la..cumey gile2...

aZuRa AhMaD said...

seronok si adik dpt gigit jari abg...sib baik la..si abg tu baik...tak dipukulnya si adik tu

eikasyaza said...

hehe..adik buli abg..gelak jahat plak tue..kelaka

nas said...

perghh...lambat shoutbox kamo kuar..ape agy,ak tros klik 2 nuff kamo..:)

eikasyaza said...

haha..shoutbox tu prob sket..nk kena clear tu

krole said...

wuahhh cutenye....

senandung semalam said...

cute nyer... hahahhaa

eikasyaza said...

ehehe...memang2..ish, asyik tengok je la

Nur Su'aidah said...

comel!!

azie said...

hahah best2 noty juga adik die haha

eikasyaza said...

uhuhu.. gelak jahat plak tuh (^_~)

ASaDa RyutaRo said...

hahahahaha.. act agak best ayat d guna oleh si abang.. hahaha (^^,)
**otak kuning~

 
\