BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, May 18, 2010

JELAJAH BLOG versi 4.0 BEN ASHAARI




Salam.. About Mr. Ben Ashaari lagi.. disebabkan list En. Ben dah dibubarkan, so, haruslah masuk segmen Jelajah Blog Versi 4.0 Ben Ashaari ni.. sebab nak masuk dalam bloglist beliau balik..haha. bukan ape, banyak jugak advantagenye selain boleh mengenali blogger2 lama, boleh jugak menambah kenalan blogger - blogger baru kan..

anyway, En. Ben boleh la panggil saya dengan nama eikasyaza sebab that is my nickname.. and my blog is about:
blog saya adalah blog persendirian yang bertemakan warna hijau
saya suka menceritakan hal-hal yang berkaitan dengan kehidupan harian kadang2 mengenai isu-isu semasa
saya juga suka menyibukkan diri untuk join kontest-kontest yang dianjurkan oleh mana-mana blogger
blog saya tak la famous, tapi still i dont give up
saya xkisah kalau blogger-blogger lain komen blog saya sebab dengan komen tersebut, saya dapat memperbaiki kelemahan yg ada (sila komen ye mr. Ben..hehe)
blog saya juga cuma ada satu sponsor iaitu Nuffnang dan saya perlu trafik yang tinggi untuk kaya raya
ada jugak saya tulis entri berkaitan informasi untuk dikongsi bersama readers blog saya
tu saja kot.. hehe

oh, saya tau mengenai Segmen ini melalui hasil bacaan and jelajahan saya sendiri kat blog En. Ben Ashaari sendiri okei.. (silent reader la konon)

2 comments:

ZouL said...

hehe..bgus2..nt leh dpt ramai kawan blogger...

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben :)

 
\