BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, May 9, 2010

Happy Mother's Day & Chocalate Blueberry

Today is Mother's Day.. So, i ada beli kek untuk mak mertua i.. kalo bab beli kek boleh serah kat mak cik..memang suka sangat lah.. hehe.. p beli dekat Fairy.. Ramai gile orang.. masuk kedai dah jadi blur..apsal ramai sangat orang ni.. sesak sampai tak boleh digambarkan.. yang queue pon ramai.. rupanya masing nak beli kek untuk Mother's Day.. Sweet kan.. terharu tengok orang2 kita sayang mak diorg.. hehe.. so, ni kek yang i pilih.. tak sabar nak makan malam ni celebrate kat Hotmas.. Nampak sedap kan.. korang boleh la jilat screen laptop @ pc korang tuh.. ha ha ha (gelak jahat)





SELAMAT HARI IBU UNTUK INSAN-INSAN YANG TELAH BERGELAR IBU SEMUA!!!!!

9 comments:

Chaon Cornerz said...

best nye mak mertua.. dapat kek.. sedap nye chocolate blueberry.. uish..

eikasyaza said...

hehe... tu lah..xsabar nk makan neh..

M a W a D D a H said...

bestnye kek itu...delivery sini skit... :)

Syafiq Kadiran said...

nak kek cikit~~

eikasyaza said...

hehe.. dah selamat masuk perut..lilin n pinggan kertas ade..nak ke??

Long Haffiz Long Hassan said...

akak..sedapnya kek tu..sedpanya..nak jugak@@

eikasyaza said...

hehe..sedap eh..kat london xde tau cam tuh..

Encik Sparkle said...

wah3..sedapnye kek..part saya tak da ke?huhu

eikasyaza said...

hoh en.sparkle..apsal xbgtau awal2...hekhek

 
\