BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, May 15, 2010

Trafic Merudum!!!


Oh, agak tension minggu nie..trafik blog hijau nie dah menurun.. ye la.. asik tido awal xblogwalking/blogjogging and yang sama waktu dengannya.. bila la boleh jadi macam en. Ben Ashaari @ Redmummy yang xpayah tunggu blogwalking, trafik dah mencanak naik.. hmm...

Tapi yang penting i tak tak give up dan akan menjadikan itu sebagai cabaran kepada diri sendiri untuk lebih maju.. di mana ada kemahuan di situ ada jalan. orang lain mampu buat, i pon boleh. sabar dan usaha itu kan kunci kepada kejayaan.

walaupun dulu i blog untuk suka - suka, tapi sekarang i tau blogging ni pon boleh tambah pendapatan. So, bukan senang untuk jadi senang kan... chaaiiyookkk!!!

Bloggers out there, please support me..hehe

8 comments:

noor afzan said...

ye, saya support la nih..
haha~

eikasyaza said...

hahaha..mekasih2 noor afzan..sy pon support kamu jugak.. sama2 support la...

~Bloggerina~ said...

ok,kita support sama2 jom..

eikasyaza said...

yep... support all bloggers

eikasyaza said...

tapi cmne nk support..link xble bukak lor..

Chaon Cornerz said...

takpe2.. yang penting usaha..

ZouL said...

traffic mmg penting..so kalau nak traffic free yg gerenti ori..try link neh..

http://www.1millionfreehit.com/?rid=103482%20

terbukti berkesan..

Anonymous said...

porn [url=http://pornushi.ru/english-version/young-girls-pussys/page-224.htm]pre teen models bbs[/url]

 
\